Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez lányok?
Mire jó nektek az hogy játszátok a rbancot és mentek egyik ágyból a másikba..
Van 1 példám a rbancoskodásra is!!
Tegnap délután színházban voltam az iskolával..
Több iskolából jöttek oda abba a színházba és ült mögöttem 1 hölgy aki felvett 1 szoknyát de "elfelejtett" alá bugyit venni.. Szóval látszott a lényeg.. Mutogatta mindenkinek a pináját. Ezt én és egyik osztálytársam észre is vettük és nem foglalkoztam vele nem néztem mert 1. Illedelmes vagyok :$ és nem nézegetem minden rbancnak a pináját.. 2. K* rvákkal nem foglalkozom..
Osztálytársam nézte tovább a lány tudta hogy mit néz mivel nem zárta össze a lábát, kis terpeszben ült és mintha észre sem venné hogy nézik a pináját facebookozott...
Az lenne a kérdésem hogy ez nektek mire jó?? Mi örömötök van abban hogy kúrtok mindenkivel és a végén senki sem lesz mellettetek mert elterjed a hír hogy rbancok vagyok..
Akinek nem inge ne vegye magára. Nem azt mondtam hogy minden lány rbanc csak nagyon elterjedt ez a foglalkozás...
Valaki tudna normális választ adni hogy mire is jó ez nektek?
Ismétlem! TISZTELET A (kevés) KIVÉTELNEK!!!!!!!!
Nem is említettem olyat, h folglalkoznod kell velük.. Vagy netáááán... Arra célzol, hogy k*rv* vagyok? xD
4es voltam.
Együtt érzek veled
Én egy ilyen lánynak akkartam oda adni a szívem (persze Nem tudtam h enyire k.... Akkor még
#12 Semmmmmmi ilyen célzás nem volt :DDD
Csak én úgy gondolom hogy ha ilyesmire vágyom akkor elmegyek 1 prostihoz mivel az már felnőtt és már érti a szakmáját + neki is kell mit enni.. Akkor inkább neki fizetek a szexért mint 1 éretlen kis .......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!