Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Efolott a kettosseg folott nem tudok tullendulni. Velemenyek?
Vonzodik hozzam egy 50 eves ferfi, es en is hozza. Ez normalis? Megorulok erte, viszont korabban sosem gondoltam volna magamrol, hogy egy ennyivel idosebb ferfiba esek majd bele. Valahol a vonzodasom ellenere abnormalisnak erzem. A kulvilag miatt? Vagy ez valoban az? Valahol meg magamnak is nehez beismerni, hogy ez a helyzet. Mit gondoltok errol a temarol? Normalis ez, akar a ferfi, akar a no reszerol? Talan nem a normalis szo a legjobb szovalasztas,de ertitek gondolom mi a problemam. Esz kontra sziv. Illetve furcsa, hogy ennyire nem ismertem magam, korabban az ilyesmit eliteltem.
25N
Nem normális ekkora korkülönbséggel kapcsolatba kezdeni.
Nekem ez a véleményem:D
mi a normális? az amit a többség mondd? miért? (a németek akkori többsége szerint normális dolog volt a fasizmus)
szerintem az a normális amivel nem bántok mást ... azzal senkit nem bántasz, ha idősebb a párod, legfeljebb téged bánt vele néhány nemnormális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!