Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljam meg?
Van egy fiú aki nagyon tetszik és szeretném megcsókolni de még nem csináltam és nagyon "félek" ! Hogyan csináljam? Csak úgy hajoljak oda és smároljam le vagy ahogyan?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
jaja csak ennyi ilyen egyszerű.
én fiú vagyok és én is fostam az első csóktól, de egy lány talált be, és csókolt meg.
belejössz, nem bonyolult, pár mp alatt bele lehet jönni
hat Én a férfi társadalmat képviselve a tapasztalatom az, hogy a rámenős nyelves az nagyon kellemetlen ha a csaj tövig dugja a nyelvet. Igazából abból nem élveztem semmit...
Hát nem tudom hogy a csajok mit élveznek de én ugy vagyok vele mint a nyalással(ott lennt)
szájra csók mely közben a nyelvemmel érintem az ajkait
melyre ha reagál és tetszik neki az ajkait szélesebbre nyitja te átdugod a nyelved a nyelvéhez érinted
majd kicsit eltávolodsz majd mélyebben be majd mely és mély és végül egymás nyelvével játszotok
nyalásnál is így van nyalásnál is
ott is körbe nyalogatás egyszer kétszer belenyalás...
IRJAM LE? :D
női részről is ugyan ezt végig lehet csinalni
remélem menni fog
bye Ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!