Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes hogy leöregeznek egy nőt?
Figyelt kérdés
Egy férfi társkereső oldalon azt írta, hogy öregebbnek nézek ki, mint a képeken. És hogy biztos van már gyerekem. Tenném hozzá, hogy nem nézek ki annyinak amennyi vagyok, és még mindenhol elkérik a személyimet is. Vékony testalkatú vagyok, semmi jele nincsen egy képen sem annak, hogy szültem volna. Azt írta még, hogy vegyem inkább dícséretnek, hogy feljebb kerekítette a koromat. És hogy szüljek gyerekeket, mert nem fog meglátszódni az alakomon, sem az arcomon.2013. okt. 16. 14:20
11/22 anonim válasza:
Egy idő után már természetes. Hány éves vagy?
12/22 A kérdező kommentje:
nem fogok magamról küldözgetni, miért olyan nehéz ezt felfogni? vadidegeneknek pláne nem. és nem képkérősdi a kérdés...
2013. okt. 16. 14:37
13/22 A kérdező kommentje:
27
2013. okt. 16. 14:37
14/22 anonim válasza:
nem fogok magamról küldözgetni, miért olyan nehéz ezt felfogni? vadidegeneknek pláne nem. és nem képkérősdi a kérdés-De a társkeresőn nem vad idegeneknek mutogatod magad?
15/22 A kérdező kommentje:
ott van fent róluk kép, te idióta
2013. okt. 16. 14:40
16/22 A kérdező kommentje:
ez egy anonym oldal, azok nem! ész van ahogy látom...
2013. okt. 16. 14:41
17/22 anonim válasza:
így nem tudunk segíteni.
Lehet, hogy ki tudja...kinézel vagy 40-nek....de ha mutatnál képet....biztosabbat tudunk mondani.
Nem értem a kérdésed!!!
18/22 anonim válasza:
most miért kell beszólogatnotok,kötözködnötök??
egy egyszerű kérdésre nem tudtok válaszolni?
barmok vagytok és fogadok az összes töketlen pasi
"kérek képet,kérek képet" mást nem is tudtok csak ennyit
és mire mennétek a képpel?
nehéz a felfogásotok ezek szerint...
19/22 A kérdező kommentje:
nem képről van szó! hanem hogy leöregezett, ezen mit nem fogtok felfogni???
2013. okt. 16. 14:43
20/22 anonim válasza:
itt most az a kérdező gondja,hogy leöregezték,ami egy nőnek sértő!!!
ezt fogjátok fel
és még ha öregnek is néz ki akkor sem illik ilyet beszólni mert BUNKÓSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!