Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találkozhatnék visszahúzódó lányokkal, ha suliban mindenki foglalt és máshova nem nagyon járnak el?
nem tudom.
halálfélelmet érzek.
# 12:
De az is lehet, hogy szimplán nem akar olyan lányt, aki buliról bulira vándorol, minden átkozott napon; hanem egy nyugodt kicsit magának való hölgyet keres...
Mi ez a negatív mentalitás?
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én a visszahúzódókra azt értem, akik csendesek, nem feltűnősködnek, nem szeretnek a középpontban lenni, félénkek. Nem pedig azokat, akik elrejtőznek a világ elől. Szerintem akik nem mennek ki az utcára, ők nem visszahúzódóak, hanem van valami szociális fóbiájuk.
Attól mert valaki visszahúzódó még járhat el otthonról, max a személyiségéhez mérten választ helyeket, pl könyvtár/művelődési hely.
De amúgy meg minden helyen előfordulhat visszahúzódó személyiség. Még buliban is látni néha, amikor csücsülnek csendesen :D
Buszon is rengeteg ilyen lányt látni...
15: Hát azért ezt nem mondanám. Ismerek visszahúzódó lányokat/fiúkat és egyikből se lett antiszociális és nem is lesz, ugyanis vagyok olyan kulturált környezetben, hogy nem csesztetik őket, hanem próbálják kihúzni a véleményüket, inkább segítik őket.
Persze vannak ahol tényleg kinézik az ilyeneket, de ott szerintem az intelligencia is hiányzik a gúnyolódók részéről.
Másrészt, mert egy buliban kigúnyolják őket (vagy egyéb helyen, ahol vannak ilyen tinip*csák :D ), attól még mehetnek olyan helyre, ahol tudják, hogy értelmes emberek vannak. :D
Azért az antiszociális nem egyenlő a visszahúzódóval!
13-as, igazad van, viszont a két véglet között van köztes is, csak a kérdező el kell fogadjon egy okosabb nőt/lányt maga mellett, s nem olyat, aki nem tud magáról sem, hanem csak kötöget és varr otthon :P.
Annak ellenére, hogy sokan nagyon visszafogottnak látnak engem, elég sok buliban voltam és egyikben sem olyan volt a társaság, hogy a combomat fogdosták volna. Igyekeztem olyan helyeken megjelenni, akár kulturális rendezvényeken, ahol nem az piálás és annak következményei voltak a középpontban.Így is lehet visszafogottnak lenni.
# 18:
Akkor elárulom neked, hogy én is szenvedtem szociális fóbiától és ezért értelemszerűen kerültem az olyan helyeket ahol sok ember volt. Mióta meggyógyultam annyiban változott a felállás, hogy azért eljárok néha pubokba és hasonló közösségi helyekre, viszont a bulikat még így is elkerülöm jó messzire...
A másik pedig az, hogy szeretek nyugisabb dolgokat csinálni, amikor együtt lehetek pár haverral, barátokkal és esetleg, ha van barátnővel. Nem szoktam kötögetni és ilyen hülyeségek. Szóval a lényeg, hogy genetikailag introvertált személyiség vagyok.
# 16:
Antiszociális =/= szociális fóbiás... jó lenne már megtanulni a különbséget, mert az antiszociális ember gyakorlatilag szociopata, míg a szociális fóbiától szenvedő ember csak fél a szociális interakcióktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!