Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen lányok r**ancok?
Figyelt kérdés
Van két lány osztálytársam, akik hagyják, hogy a s.ggüket csapkodják tesin az osztálytársak, fogdozzák őket stb. 16 évesek. Szerintetek r.bancok?2013. okt. 15. 23:39
11/23 anonim válasza:
Ilyenek nálunk is voltak... még általános iskolába.
Épp nem rég véletlenül összefutottam az egyik ilyen egyeddel, inkább mellőzöm hogy vele együtt hol kötöttek ki.
12/23 anonim válasza:
ja bocsesz aszittem csaj vagy te is :D
13/23 anonim válasza:
Ki nem sz.rja le? Ő testük, ő dolguk! Te menj tovább, nem akarsz tőlük semmit, vagy igen?
14/23 A kérdező kommentje:
Egyébként érdekes, direkt ott kelleti magát tesin elkezdik fogdosni, egy darabig hagyja majd elkezd vinnyogni :D. Elvileg az egyiknek barátja is van, képzelem milyen hűséges csajok lehetnek.
2013. okt. 15. 23:53
15/23 anonim válasza:
Ez már általánosban is divat volt, főleg a tesitanárral. 12-13 évesen. Elég későn kezdték a te osztálytársaid.
16/23 anonim válasza:
yes man. De a ribik jók, én rájuk szavazok :D Cause:
'Bitches ain't shit but hoes and tricks'
by dr. dre
17/23 anonim válasza:
Ééretlenek és divat ku**rvák, divat rib*ancnak lenni. Vannak még rendes lányok is csak nem találtad meg őket. Vedd fel telóra ahogy fogdossák őket és küld el a barátjának :D hátha dobja a csajt.
19/23 anonim válasza:
Nem ri-bancok, csak élvezik az:
- életet még egy évig
- aztán a munkájukat még 5 ig
- aztán a nemibeteg gondozót még 25 ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!