Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogyan viszonyultok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan viszonyultok a kövér lányokhoz?

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 20:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
undorral.
2013. okt. 15. 21:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Hogyan viszonyulok hozzájuk? Taszítanak. Ne értsd félre. Nem mint embereket nézem le őket. Lehet, hogy kedvelném is az illetőt, ha lenne ilyen ismerősöm. Egyébként nekem is van túlsúlyom még mindig, igaz most váltam meg az elmúlt időszakban ~40kg-tól.

Ezt inkább genetikának, vagy kémiának mondanám. Vagy tudom is én, mi alapján választ az ember ösztönösen párt, de...

Egy kövér nő nem egészséges. Pont. Ezzel nem lehet vitába szállni szerintem. Lehet, hogy Te MÉG egészséges vagy, de ez kihat az életedre: magas vérnyomás, hát/derék/lábfájás, főleg nőknél ugye a gyengébb felépítés miatt, stb stb, lehetne sorolni, mik a következményei.

Mármost én csak komoly kapcsolatban gondolkozom. Ennélfogva viszont a jövőmet egy egészséges emberrel szeretném építeni, akinek magasabb a várható élettartama, nem veszélyeztetett terhesként hordja ki az esetleges gyermekünk és az egyéb hasonló dolgok.

Talán ha objektívan nézed, te sem szeretnél magad mellé egy olyan férfit, aki hasonló gondokkal küzd, csak férfi módban, nemde?

Az már csak a torta csúcsa, hogy vizuálisan sem túl vonzó. BÁÁÁÁR ezt már inkább egyéne válogatja, hisz elég szubjektív kérdés. Ezen a ponton VAN, akinek ez jön be. Ez tény.

Nos én így viszonulok hozzájuk. De ez a szubjektív véleményem.

22/F

2013. okt. 15. 21:39
 13/18 anonim ***** válasza:
200kg felett is gyönyörüek a csajok.130kg alatt nemannyira. A kövér lányok istennők. (másik kedvenceim az 55 felettiek. (33f 70/180)
2013. okt. 16. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Lilás felsőben, felső középső. Fullextra! Nyami! Szívesen megölelném. Szeretkeznék is vele.
2013. okt. 16. 12:32
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Én nem vagyok kövér, csak általánosságban gondoltam a kérdést.

2013. okt. 16. 18:40
 16/18 anonim ***** válasza:

"Most itt nem az arcuk/ábrázatuk a lényeg."

Pedig pont hogy egy szép arc a lényeg.

Kivéve persze az olyanoknál mint a 13-as. Az egy beteg állat, hogy 200 kilósokra bukik....

2013. okt. 16. 19:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Beteg dolog? Párom egy ismerőse. (csaj) (láttam is őt) ő is 170kg saccra. A párja meg olyan kákabelü mint én. Nem vagyok egyedüli "beteg" volt egy b'nőm (ő 130as volt.) Azt mondta szereti az ilyen beteg embereket.
2013. okt. 16. 19:17
 18/18 A kérdező kommentje:
#13 alapból lehet, de itt most nem arra kérdeztem rá. Ábrázatuk alatt meg azt a fura nagyképű fejet értettem, attól tekintsünk el.
2013. okt. 16. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!