Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitcsináljak hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitcsináljak hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki tetszik de nem ismerem még csak köszönési viszonyban sem vagyunk. (Egy suliba járunk)

Mitcsináljka hogy észre vegyen?

2009. nov. 10. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mondhatnál több infot is..
2009. nov. 10. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
menny oda és mond meg neki:TE bamba álat nem látod hogy bejösz nekem?Miért nem veszel már észre???
2009. nov. 10. 20:51
 3/8 anonim válasza:

Vedd kívülre a bugyidat. Miért, Superman-t is mindig észreveszik... :D

Na, vicc nélkül, mosolyogj rá pl. a folyosón. Szemezz vele (persze ez rajta is múlik), és ha a vonzalom kölcsönös, úgyis lépni fog. Ha meg mégsem, egy mosollyal nem hoztad magad kínos helyzetbe! :)

*bezzeg a kívül hordott bugyi annál kínosabb lenne :D*

2009. nov. 10. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha fingasz egy hatalmasat előtte sztem észrevesz.
2009. nov. 10. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
szemezz vele. Vagy, ha szégyenlős vagy nézzed, és mikor odafordul, gyorsan fordulj el. Ezt csináld meg egy párszor, és érteni fogja
2009. nov. 10. 21:11
 6/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2009. nov. 10. 21:59
 7/8 anonim válasza:
ha nem kezdeményez, akkor menj oda hozzá TE, vagy ha nem vagy ilyen bátor, akkor msn
2009. nov. 10. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
jaja msn jó ötlet ha nem veszi észre h bejosz neki msnen biztos jobban el tudtok beszélgetni ott biztos nem lesz szégyenlős :D aztán ha taliztokakkor már tok más lesz :D sok szerencsét :D ( nekem is tetszik egy csaj de sztem nem kölcsönös :( )
2009. nov. 10. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!