Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tanyasi gyereknek ugye soha nem lesz normális élete? Párkapcsolatról meg főleg ne is álmodozzon igaz?
Tanyasi voltam régebben, azóta elköltöztünk családdal, de most sem vagyok Pesti, mégis van barátnőm (aki pesti). Ne add fel, én vagyok a példa rá, hogy lehet.
Egyébként meg aki egyből le büdös parasztozza, attól amugy se várj sokat, értelmi és érzelmi szinten is egy teáskanálhoz vannak közel, ne tőlük várj megváltást, keresd az értelmes embereket.
én is falun élek egyetemre járok gazdálkodik a családom és lehet én fogom átvenni.
Eddig akárhány lánnyal beszéltem tetszett nekik h gazdálkodom. Jól kell tálalni hogy mivel is foglalkozol, én nem parasztnak tartom magam, hanem gazdának :)
A barátodba inkább önts egy jó adag bátorítást!
A másik nem jó helyen keresgél!Én anno tanyán laktam a semmi közepén!Még sem parasztozott le eddig senki!
Amúgy meg ha a sok buta liba tudná,hogy mennyibe kerülnek a mezőgazdasági gépek,és a többi nem néznék le a parasztokat!
Nem szabad elkeserednie,próbálkozni kell,és talál egy helyes,dolgos és szorgalmas menyecskét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!