Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, mit gondoltok rólam? (Fényképpel)
Figyelt kérdés
Érdekelne az,hogy egyrészt miért nincsen barátnőm,másrészt tényleg csúnya vagyok-e,ahogy a szomszéd kölykök mondják?
LINK: [link]
2013. okt. 14. 23:49
21/37 anonim válasza:
szerintem helyes vagy, de a hajad és a ruháid nem tetszenek
22/37 anonim válasza:
Kik azok a szomszéd kölykök? Deniszék a komiszék? Amúgy igazuk van! Egyél normálisan, növelj izmokat, a séróddal csinálj valamit, és ne nézz úgy mint a Dexter a sorozatgyilkos!
23/37 anonim válasza:
Kb mint egy szökött rab. De biztosan változni fogsz. :)
24/37 anonim válasza:
Szia én lány vagyok, és nem megsérteni akarlak, de tényleg van egy sorozatgyilkos tekinteted :D A szád mosolyog is, meg nem is, meg olyan gyilkos tekintettel nézel...
Tudod vannak azok az emberek, akik vigyorogni akarnak, de vicsorgásszerű, na neked a mosolyod olyan.
Ezen kívül nincs baj az arcoddal, lehet, csak a képválasztás volt rossz. Nincs olyan, amin éppen nem kéjgyilkolod a kamerát?
25/37 199303 válasza:
szerintem se vagy csunya..:-) csak ne nezzel igy, evvel kapcsolatba osztom a tobbiek velemenyet ezen a kepen ugy nezel mint valami bergyilkos, de ettol eltekintve szerintem jol nezel ki. :-) 20/L
27/37 anonim válasza:
tényleg csúnya vagy.
hogy megérthesd miről beszélek, írd be a google-be:
Eddie Cibrian
Hugh Jackman
Vin Diesel
Chris Evans
Ben Affleck
na ők nem csúnyák, veled ellenben! ;) puszii :)
28/37 anonim válasza:
nem vagy csúnya, de nekem nem jössz be. 20/L
29/37 anonim válasza:
bocsi, de én megijedtem elég gonoszan nézel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!