Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem, mi a jó ebben neki?
Figyelt kérdés
Történet: egy osztályba járunk, mindig flörtöltünk egymással, aztán télen találkoztunk sulin kivül és elcsattant az első csók, iszonyat jó volt :) majd rá 1 hétre mégegy, aztán rá 2 hónapra mégegy. Aztán elhivtam találkozni nyári szünet elött de lekoptatott... egész nyáron nem beszéltünk csak kétszer-háromszor. Első nap a suliba mikor egymás melett ültünk felhozta az első csók estéjét h emlékszek e rá, de mondtam h nem. Ő meg h tudja jól h emlékszek minden egyes pillanatra. Mindig piszkál suliban vagy simogat,persze mondom neki h hagyjon békén aztán jön azzal h miért nézek rá ilyen szomoruan,de nem lehet vele erről a témárol komolyan bezsélni,mert már kiöntöttem neki a lelkem h mit érzek h bejön meg milyen jó volt vele,milyen jól érzem magam vele erre ő csak annyit mondott/irt h ok. Nem mondott semmit h mit érez vagy valami csak annyit h tudja h tudom mit gondol...vagyis h nem akar velem járni se semmi. Meg egy buli után az ő lakásukon kötöttünk ki a lakótársaival,persze ő aludt és bementem a szobájába lehivni, de lekoptatott,kiküldött a szobájábol. AZtán mikor suliban órán smsezek mindig kérdi h kivel,de mondom neki h nincs köze hozzá,erre ő h de van mert máskülönben nem jöttem volna be éjjel a szobájába... Miért huzza az agyam ha nem akar semmi? Miért b*szogat? :( Miért nem hagy békén...egyszerübb lenne.2013. okt. 14. 21:04
1/4 anonim válasza:
baszni akarsz vele?
korotok?
nagyon buta a kis köcsög!
2/4 anonim válasza:
h ot vagy az a baj egyebkent meg tisztaban van azal h tetszik neked de neki te nem ezer kihaszalja a helyzetet. bunko kis p*cs mondd meg neki a magadet egyszer s mindekorra, mindenki elott h jol beegjen! v rugt t*kon! az megjobb. lany letemre modnom mindezt:) sok sikert irj h mi volt majd :D
3/4 A kérdező kommentje:
20
2013. okt. 14. 21:09
4/4 anonim válasza:
Anyám ezt nem gondoltam volna de fiú létemre olyat tanácsolok neked amit azt hittem soha ki nem mondok RÚGD TÖKÖN A KIS NYOMORÉK PARASZT SENKIHÁZI SUTTYÓT. Igaza volt a 2-esnek. Ennyi jár neki. Ja aztán persze jól röhögd ki mikor a golyói felcsúsznak a szájába és flippereznek a fogai között. 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!