Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon megijedtem? Mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
Most nemrégen egy fél órával ezeleött egy csajnak mutattam kamerán ahogy kiverem, miközben ő izgat engem, ez igy rendben is lett volna, de nagyon gyanús volt, hogy ilyen modell képeket rokott ki, és én mikor kérdeztem, hogy ez ő-e, akkor azt mondta, hogy igen persze modell vagyok. Egyszer csak minden nélkül kijelentkezett. nagyon félek hogy az egyik o.társam volt az, mit tudnék csinálni, hogy minden nyomot eltüntessek, hogy ne tudja rámbizonyitani ha tényleg ő volt?? Már felraktam a képeket myvip-re is, és kitöröltem a msn fiókot. Sztetek mit csináljak még?2009. nov. 10. 20:05
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem most nyugizzál le. Miből gondolod hogy osztálytárs volt? Amúgy meg, ha a másik fél naplóz, vagy webkamera képet rögzít, akkor nála vannak a nyomok, nincs mit tenni, de egyáltalán nem biztos, hogy így történt. Most csak betojtál és képzelegsz.
3/6 anonim 

válasza:

Hát barátom, így jár aki vadidegeneknek veri ki a farkát. Ne lepődj meg, ha holnap a youtubon találod magad és a fél világ rajtad röhög. Megérdemelnéd.
4/6 anonim 

válasza:

Ne aggódjál. Mennyi a reális esély, hogy tényleg egy osztálytársad volt? Talán 0,0001%.
És ha még ő is volt. Ő mit keresett ott? Ha ezzel akarnának téged piszkálni, nyugodtan szólj vissza, hogy jó, "te meg fent kurv.lkodsz".
Mellesleg, ha kirakná valahová a képeket, azzal törvényt sértene, és nyugodtan feljelentheted.
5/6 anonim 

válasza:

Lol... hogy lehet ennyi eszed? Örülj, hogy nem anyukád látta...
6/6 anonim 

válasza:

Hát barátom, ez bukta. Ismeretlennek miért vered a farkad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!