Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, szerintetek, jó csávó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szerintetek, jó csávó a Berki Krisztián?

Figyelt kérdés
Ő az: [link]
2013. okt. 14. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Testre bejön..férfias..de személyiségre,ami kiderül belőle nagyon nem..undorítóan bánik a nőkkel,képtelen bárkit is szeretni,csak egyiket a másik után..előny,ha playmate k*va

Egoistának és önzőnek tűnik..bár megteheti,ennyi pénzzel..meg vesz mindent/mindenkit kilóra.

Jó pasi,de nem tudnék ilyen alárendelt szerepben élni senki mellett.

2013. okt. 14. 18:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Az autót használtan vette...na nem szegény pasas, de nem is gazdag. Ilyen 'jómódú' fazonokból normális is van bőven...szegény Pam foghatott volna egyet jobb kategóriában is.
2013. okt. 16. 23:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem, határozottan hatalmas feje van és kopasz. Brrr
2013. okt. 16. 23:28
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Abból, amit látok belőle, engem megfogott, és nagyon jófejek Pamelával. Mindenki azt mondja Berkiről, hogy milyen bunkó. Igen, az, de vállalja. Pamela ugyanilyen, oda-vissza oltják egymást, nincs elnyomva senki. Nyilván szeretik egymást, mert már réges rég egymásra sem köszönnének, ha ez nem így lenne, még akkor is, ha Pamela terhes. A teste kifejezetten tetszik Krisztiánnak, az arca különösebben nem, de azért nem dobnám ki az ágyamból.
2013. okt. 17. 01:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Agyilag olyan szinten lehet, mint egy doboz narancslé. Tovább nincs is mirol beszelni... Nekem nem kellene, az biztos.

De ha kulsejét kell csak nézni, nekem akkor is nulla. Olyan a feje mint egy nagy génhibás krumpli...

2014. febr. 27. 22:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Belsőre, külsőre is, nem tudom de elég gáz hogy az egoista bunkók tetszenek:)
2014. márc. 20. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!