Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK/LÁNYOK/HÖLGYEK/ASSZONYOK! Tudnátok nekem írni 3 tulajdonságot, amitől ti szerethetőek vagytok?
Figyelt kérdés
Kort is!2013. okt. 13. 22:40
11/21 anonim válasza:
A közelébe megyek, megszagolom, megnézem távolról és ha piaszaga van vagy büdös, otthagyom, de ha ápolt, akkor segítek.
12/21 A kérdező kommentje:
és gondolsz-e arra, hogy bár pia szagú és büdös, de lehet h épp szívrohama is van?
2013. okt. 13. 23:16
13/21 anonim válasza:
Én is óvatosan közelítek. Ha úgy ítélem meg, hogy bajban van, akkor mentőt hívok és addig ott maradok. Egyszer láttam egy öreg nénit, aki tántorgott, mindenki részegnek hitte. Odamentem, kiderült, hogy eltört a lába, ezért mentőt hívtam és megvártam vele. Azóta előbb inkább megnézem mi van vele, mielőtt ítélek. Mert itt sem részegségről van szó. Egyébként egy részeg is lehet olyan rosszul,hogy segítség kell neki...
14/21 anonim válasza:
Hát velem történt már ilyen. :D Szólítgattam, semmi.. próbáltuk felültetni a padra mert tél volt, hogy ne fagyjon oda a betonra, de mindig leesett a bácsika. Láthatóan hulla részeg volt, ezért hívtam a mentőket és bevitték a detoxba. Nem egy nagy sztori :D
15/21 anonim válasza:
1. Csinos, szexi gizella alakom van.
2. Pasit minden szempontból kitudom elégíteni.
3. Focinál csendbe maradok és hozom az uramnak a sört és a szotyit és utána feltakarítom azt a putrit amit maga után hagynak a barátaival.
16/21 anonim válasza:
Princess_of_the_Moon igazából egy férfi
17/21 anonim válasza:
Odamegyek, és megnézem közelebbről, de még ha részeg is, akár kaphatott alkoholmérgezést is, így mindenképp hívom a mentőket. De mivel vidéken élek, így elég ritkán botlok ilyesmibe.
18/21 anonim válasza:
11 vagyok
Ha egy büdös, alkesznek szívrohama van, akkor nem segítek, nem kár értük. :)
19/21 anonim válasza:
1. Ertelmes es humoros vagyok.
2. Nem hisztizek, barmiröl lehet velem beszelni.
3. Nem vagyok az a tipikus cipömanias, orakig shoppingolos, csak meg 5 perc es kesz vagyok, talald ki hogy mi a gondom-fele lany.
22L
20/21 anonim válasza:
1. természetes
2. őszinte
3. nem vagyok 'ribizli'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!