Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A körülmetéltetés ingyenes?
A körülmetéltetés ingyenes?
És hova kéne menni vele?
Igen, ingyenes.
A legközelebbi Urológia szakrendelésre kell menned, beutaló nem kell, időpontot kérni kell.
Igen, szeretik a nők, mert nemcsak a férfinak lesz jobb, hanem nekik is.
Igen, semmit nem fogsz érezni, mert el lehet teljesen érzésteleníteni a területet. Utána lesz kellemetlen, de hidd el, hogy ki lehet bírni.
Nem, nem fog fájni a pisilés, sem más: sőt, jobb lesz. A fedetlen makk egy idő után megszokja az állapotát.
Remélem segítettem.
Nekem a korulmeteles csunya lett, a vagas cikkcakkos, ronda. Sajnos feszes is lett, igy amikor elesben hasznalnam, akkor fajdalmas. Kezimunka es oral szex kizarva, utobbi azert, mert a makk erzeketlenne valt az evek alatt. (Ezzel nem vagyok egyedul, szemelyesen is ismerek tobbeket, akiknel ugyanez van.)
A makk erdes, rossz tapintasu, foltosodik egyre jobban. Itt a gyakorikerdeseken is tobben beszamolnak a foltosodasrol, meg arrol, hogy nem lehet vele mit kezdeni.
A makk kiszaradasa foleg a szaraz, hideg idoben jellemzo amugy, de van, akinek ez folyamatos:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..
Folytassam meg, vagy ez igy eleg elso olvasatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!