Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy éve vonzódo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy éve vonzódom valakihez az lehet még fellángolás?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve, h "belém csapott a villám". Korábban is láttam már őt, de semmi. De egy éve oda vagyok érte, csak vele akarok lenni minden értelemben. Kb 10 hónapra rá, h rám tört ez az érzés, úgy hozta a sors, h többet vagyunk egymás társaságában, és ez miatt már kezdem megismerni is. Reménykedtem benne, h ettől majd elmúlik a fellángolás, meg h csak azt szeretem, akit elképzeltem magamnak, de most h hallom beszélgetni stb. ugyanúgy oda vagyok érte, mint eddig. Szerelem lenne?
2013. okt. 13. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ténylegesen ismered, sok időt töltötök együtt, és nem csak egy ideált kergetsz, akkor esélyes.
2013. okt. 13. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Mármint az, hogy nem csak fellángolás.
2013. okt. 13. 16:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! az azért para lenne, mert tudom, h nem jöhetünk össze... remélem elmúlik!
2013. okt. 13. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
már miért ne jöhetnétek össze? van valakije?
2013. okt. 13. 16:54
 5/8 A kérdező kommentje:
ja, házas. és ha kölcsönös lenne az érzés, engem ez akkor is visszatartana valamilyen szinten. mert nem tartanám szép dolognak, ha elvenném őt a feleségétől.
2013. okt. 13. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
jó, hogy így látod a dolgokat. azt tudom javasolni, hogy nézz körül a környezetedben, hátha akad valaki, aki odavan érted, és megdobogtathatja a szíved. ha úgyis reménytelen, felejtsd el. tetszett már olyan fiú, aki egy foglalt lányért volt oda, és nem hitte el, hogy nincs esélye nála. szar érzés volt mit ne mondjak.. viszont cserébe tuti hogy nem fogok beleesni az ő hibájába. :D tudom, hogy nehéz, de adj esélyt másoknak és magadnak is :)
2013. okt. 13. 17:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, próbálok nem gondolni rá, és nem is kezdeményezek, mert a házasság az házasság, de ha megkedvelne, és ő akarna összejönni velem, akkor nem biztos, h annyi vágyakozás után ellen tudnék állni... Persze én magam nem próbálom meg elcsábítani.
2013. okt. 13. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
ezért mondtam, hogy próbáld elejét venni a dolgoknak. de vágyakozz iránta, és akkor nem lesz kérdés, hogy tönkre tegyél-e egy házasságot. tudom, hohy ez nehéz, de hidd el, megéri. komolyan mondtam, hogy nézz körül a környezetedben. igazi gyöngyszemre bukkanhatsz, és még segítene is a felejtésben és a figyelemelterelésben :)
2013. okt. 13. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!