Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a mosógépen egy törülközővel letakart mű. F. t találtam. Xd lehet furcsán hangzik de így van. Rákérdeztem anyámnál azt mondta hagyjam pihenni! Véleméynetek? : o
Figyelt kérdés
ez normális?:O :( :D2013. okt. 13. 11:45
11/35 anonim válasza:
lehet lemerült az elem. :)
ezért kell duracell elemet használni. :D
12/35 anonim válasza:
Kamu a kerdesed! Tegnap ugyanezt tette fel egy lany a csaladi kapcsolatok temahoz.
13/35 anonim válasza:
Ha van idősebb lány testvéred akkor biztos az övé lehet, anyukádnak maximum akkor lehet ha elváltak apáddal és nincs mellette más párja, bár kitudja, mert könnyen lehet hogy az apádé a mai világban már nem meglepő dolgok ezek SAJNOS!
14/35 A kérdező kommentje:
nem kamu én tettem fel csak toroltek a kerdest mivel lehet h nem odavaló volt de lényegtelen..mondom utolsó csak KETTEN élünk!
2013. okt. 13. 11:53
15/35 anonim válasza:
akkor anyád bizony használja.
:D:D:D:D:D
de most mi van ebben :DDD:D::D
nem értem...nő..kell neki a f-sz nem?
most ez még mindig jobb mintha idegen férfiakat vinne fel a házba nem?
16/35 anonim válasza:
ezzel semmi probléma, használd ki a lehetőséget ;) :DD
17/35 A kérdező kommentje:
jó csak kicsit furcsállom..de mindegy
2013. okt. 13. 11:56
18/35 anonim válasza:
miért? gondolj bele, elvált, magányos szerinted nem hiányzik neki?
19/35 A kérdező kommentje:
jó mindegy
2013. okt. 13. 11:59
20/35 anonim válasza:
Én pont az ilyen elhanyagolt anyukákat keresem mindig, hogy ne kelljen már tárgyakhoz folyamodniuk!
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!