Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naha most akkor mivan?
Figyelt kérdés
Bnőmmel fogadtunk vmiben, és az volt a tét, h. puszit kell adnom az egyik srácnak (aki tetszik nekem). Elmondta a srácnak, és a srác mondta, h. adjak neki, de én nem mertem.:S Most ugye nem hiszi azt, h. azért nem adtam neki puszit, mert undorodom tőle?
16/L
2009. nov. 10. 15:53
1/2 anonim 

válasza:

nem hiszem, hogy azt hiszi, hogy undorodtál töle, csak azt hogy félénk vagy!!
2/2 Andrewka 

válasza:

De azt hiszi.
Ha ő is kérte volna a puszit akkor valószínűleg nem voltál közömbös neki. Ezt elszúrtad. De próbálkozz tovább, de mostmár ne ilyen lányos játékokkal hanem légy nő és flörtölj vele. Feltéve ha akarsz is tőle valamit vagy csak a jó híredet félted
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!