Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni? Egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni? Egyáltalán tetszem neki? már ebben sem vagyok biztos.

Figyelt kérdés

Nos a helyzet az hogy eddig úgy éreztem hogy bejövök neki (jópárszor nézett, ha közelben voltam nagyon zavarban volt, rámköszönt a buszon stb)

Folyamatosan küldöm neki a kétértelmű, vagy félreérthetetlen jeleket..szerintem már alapból az is egyértelmű volt h felvettem msn-re :D még csak egyszer beszéltünk, kb 1 órát, nagyon jól eldumáltunk :)

Sajnos fiatalabb nálam, úgyhogy eléggé bátortalan ilyen téren valószínűleg :$

Az van, hogy egyszer rámköszönt ugye amit említettem hogy a buszon voltunk (de a haverjai már nem voltak ott, én unokatesómmal voltam), egyszer én köszöntem neki a suliban amikor egy csajjal beszélgetett a folyosón (akkor úgy tűnt nagyon zavarban van).. többször is összefutottam vele, de akkor mindig haverokkal volt és nem köszönt..

Most komolyan, csak ezért képes valaki nem köszönni mert haverjai is ott vannak? Pedig előtte is rám nézett, mert mondták.

November 27.-én meg megyek dumaszínházba egy étterembe és meghívtam őt is, azt mondta lehet hogy jönne. Anyu megkérdezte a szüleit, az ő anyukája azt mondta hogy majd végigkérdezi a családot.Tegnap pedig azt mondta hogy hát a srác igen jönne...

Tök jó lenne ha összejönne.. meg arra gondoltam megkérdezem őt hogy nincs-e kedve decemberben ilyen sulis cucc keretei között Bécsbe eljönni?

Nem vagyok túl nyomulós?:S az a baj hogy nem igazán lehet megállapítani hogy félénk-e vagy érdeklem. Mit tehetnék még?? :/

(L/17)

2009. nov. 10. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Te biztos nagy dumás csaj vagy :D
2009. nov. 10. 15:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Honnan veszed?:) onnan hogy sokat írtam?:D hátigen azért 4 hónap fontos eseményeit nehéz összetömöríteni :)
2009. nov. 10. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább abból, hogy inkább te kezdeményeznél.
2009. nov. 10. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem tul nyomulós, mit nem adtam volna egy kezdeményezőbb lányér pár évvel ezelőtt (mikor annyi voltam mint ti most), csak a kapcsolatteremtéssel voltak (és vannak is sokszor mais:S) gondjaim, utána általában jol kijövök az emberekkel, csak az első lépésre vagyok képtelen, lehet hogy ő is hasonló cipőben jár.
2009. nov. 10. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy túl nyomulós, bár jobb ha ő kezdeményez, de ha neki nem megy akkor csak bátran... :)
2010. aug. 13. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!