Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van közületek, aki írt szerelmes verset a barátnőjének? Hogyan kezdtetek neki?
Figyelt kérdés
Egyáltalán: jó ötlet-e?
Én eddig csak szerelmi bánatos verseket szoktam írni, amikor boldog vagyok, sosem jön az ihlet, és ha próbálok is írni, tök bénaság sikeredik. :/
2013. okt. 12. 20:52
1/4 anonim válasza:
én eddig 10 et írtam.
többet nem is fogok :D
2/4 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=8BQ9YQArWiQ
Valahogy így kell elkezdeni :)
3/4 anonim válasza:
nem kell erőltetni. ha nem jön magától, nem kell.
nekem jön magától, nem tudnám megmondani a receptet. :)
4/4 ameoland válasza:
ültem a buszon és jött. elküldtem, azt hitte bemásoltam valahonnan.
aztán mikor meg direkt akartam írni, csak nem jött. kell egy apró szikra,ami beindítja.. anélkül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!