Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez a mondat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez a mondat egy pasi szájából?

Figyelt kérdés
"Ha majd egyszer mindegy lesz, hogy érzek valamit vagy sem, akkor nem randizni hívnálak, hanem bulizni vagy csak sörözni, mert kíváncsi volnék a természetes reakciókra."
2013. okt. 12. 17:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy régen ugyan beszélő viszonyban voltunk, most viszont már évek óta nem beszéltünk.
2013. okt. 12. 18:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem természetes hogy nem szerelmes beléd rögtön, ha még nem is randiztatok, miért várod el hogy szerelmes legyen csak akkor van értelme randizni. Ha szimpatikusak vagyok egymásnak és elötöltetek egy kis időt együtt akkor lehet egymásba szerettek!
2013. okt. 14. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsónak: De hiszen azt mondta a srác, hogy nem is lesz szerelmes. Ez egyértelmű elutasítás...nem jössz be neki, nincs meg a kémia, ahogy szokták mondani.

Arra vár, hogy számodra is közömbös legyen, hogy már ne foglalkozz azzal, hogy ő érez-e irántad valamit vagy sem. Akkor elhívna sörözni...hogy megismerhessen, olyannak, amilyen vagy. Barátként. De mivel most téged a srác (ha jól látom) nem csak barátként érdekel, így elhív téged randizni, mert lehet adni akar egy esélyt. De ha már ezt így elkönyvelte, hogy nem is lesz szerelmes, nem sok esélyt látok rá...De a barátosdiba benne lenne.

Szerintem erre gondolhatott.

2013. okt. 14. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!