Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert nem tudok ismerkedni?
Elegem van, hogy elmegyunk valahova baratokkal, es onnantol ket hetig azt kell hallgatnom, hogy ez meg az bejelolt facebookon.
Felreertes ne essek, nem vagyok rajuk feltekeny, csupan rosszul esik, az, hogy semmivel sem vagyok csunyabb naluk, ok megis keszen kapnak mindent.
Ma is focimeccs utan a legmenobb pasi jelolte be oket, pedig egy szot nem szoltak hozza.
En egy kapcsolatra vagyom, de ha az olyan pasik sem vesznek eszre, akiknek mindegy csak csaj legyen, akkor ki fog? Nagyon tetszik nekem egy fiu, de mar semmi eselyet nem erzem, hogy valaha egy szot is fogunk beszelni.
Sosem szerettem a pawa fiukat, akik jatszak az agyukat, de neha jol esne, ha 10-bol 1 eszrevenne legalabb.
Latom, hogy a korosztalyomban mindenkit fuz egy pasi, engem senki.
Mar semmi erot nem erzek a probalkozashoz sem.. ;(
Mi tudok tenni?
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!