Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen férfi, vagy én kérek túl sokat?
Olyan férfira vágyom, aki sportos, aktív, élettel teli, de emellett romantikus, magas érzelmi intelligenciájú, olvasott, széles látókörű. Akivel lehet lelkizni, filozofálni, de sportos és talpra esett.
Eddig úgy tapasztaltam, hogy ez a két oldal ritkán található meg egy férfiban. Pedig biztosan nem zárják ki egymást, hiszen bennem is megvannak.
Eddig akikkel találkoztam vagy romantikus otthonülő puhányok vagy földhözragadt, érzéketlen, szűk látókörű keménygyerekek voltak.
Nem vágyom privát üzenetekre, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
18-as vagyok.
Tévedsz. És nem szerelemről beszéltem.
Szerintem teljesen reális elvárásaid vannak. Ugyan ezt szeretném én is egy hölgyben megtalálni.
Mindkét fél részéről szerintem ezek elég könnyen teljesíthető elvárások, úgyhogy egyáltalán nem helyezted magasra a lécet.
Van. Magam sportos (foci, tenisz, edzés), nem dohányzó, egészségesen étkező, humoros, kedves, ápolt, inteligens. Hírekkel szeretek képben lenni, könyvet ritkán olvasok, inkkább neten. Romantikus, megértő és még mások által jóképűnek mondott is vagyok. És hidd el többen is vagyunk. :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!