Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működik a fordított pszichológia elv a szerelemben is?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha direkt úgy teszek ki, mint aki nem érez senki iránt semmit, és nem akar semmit, akkor annak lehet fordított hatása (mondjuk, hogy a másik felet fogom érdekelni)??
Kérdező,akkor elárulom a nagy titkot: Ha nem vagy kőgazdag és nincs sportkocsid se, akkor a fejed tetejére is állhatsz,akkor sem fogsz kelleni a nőknek...
2013. okt. 11. 22:24
12/17 anonim válasza:
én pl. inkább viselem az őszinteséget, még ha az ellentéteket is szül és a "könnyűvérűséget", mint az állandó intrikákat, játszmákat és a jégkirálynők meglágyítását
2013. okt. 12. 16:10
13/17 anonim válasza:
istenem ennyi barmot egy helyen...már ne is haragudj de attól hogy valaki megszívta a csajokkal még ne állítson már be minden nőt pénzéhes felszínes ribinek! ez hazugság és önnyugtatás, magad próbálod meggyőzni róla hogy minden nő ilyen és hogy veled csak ennyi a baj h nincs sportkocsid..kedves kérdező! 16évesen nagyon fiatal vagy még, nem tapasztaltad ki hogy milyenek a nők, de idővel ha kiismerted őket nem lesznek problémáid a csajozással!:) a lényeg az arany középútban van, amit idővel megtalálsz majd.egy nőt ne nyalj körbe, ne ajándékozd/bókold agyon, ne fuss utána mint egy béna pincsikutya. a pasik 1 részére ez nagyon jellemző, és nagyon meg tudnak lepődni ha a csajnak nem kellenek. itt nem az a baj hogy "túl rendesek" vagytok és akkor az a megoldás hogy köcsögnek kell lenni velük..itt az a baj hogy a nőkben is van egyfajta vadászösztön. érdekesebb és nagyobb kihívás egy olyan pasit megszerezni+megtartani aki nincs látványosan elájulva tőlük hanem igenis teperni kell hogy tetszenek neki. ha már fordított pszichológiánál járunk: neked egy olyan lány tetszik jobban aki rajong érted, szerelmet vall neked és minden percben a nyakadon akar lógni+társfüggő, vagy egy olyan aki önálló, független, van tartása és büszkesége? az utóbbira azért szerintem te is jobban felnézel és jobban tiszteled.. 21/L
2013. okt. 20. 01:52
14/17 anonim válasza:
"istenem ennyi barmot egy helyen...már ne is haragudj de attól hogy valaki megszívta a csajokkal még ne állítson már be minden nőt pénzéhes felszínes ribinek! ez hazugság és önnyugtatás, magad próbálod meggyőzni róla hogy minden nő ilyen és hogy veled csak ennyi a baj h nincs sportkocsid..."
Kedves válaszoló. Ha 10 lányból 8 ilyen, akkor vastagon van alapja az általánosításnak. Te ugyanúgy nem ennél meg olyan ennivalót, amitől 10 emberből 8 kórházba került, úgyhogy hagyjuk az álszent sódert.
"itt nem az a baj hogy "túl rendesek" vagytok és akkor az a megoldás hogy köcsögnek kell lenni velük..."
Érdekesmód az agresszív tahó kőbunkó tinóállatoknak mindig van valahogy nőjük. Pedig nem egyszer, nem kétszer hallottam a nyílt utcán, hogy úgy beszélt élete szerelmével, hogy én itthon a kutyámat nem szólítom úgy meg...
Kiismerni benneteket...whehehe...előbb lövök fel gázpisztollyal embert a Jupiterre az óriási monolithoz...
2013. okt. 20. 02:03
15/17 anonim válasza:
aki meg kiismerte már a csajokat, az általában visszaél vele és jól kihasználja őket, akkor lesznek ők a szemét roh.dékok :D itt nincs megfelelő válasz és pontos recept :D
2013. okt. 20. 13:30
16/17 anonim válasza:
Én örülnék,ha vki folyton bókolna és keresné a társaságom és lenyügözne. ;) aki rideg, elutasitó az nem vonzó. Az d.gja magát .egbe.
2013. nov. 3. 11:03
17/17 anonim válasza:
ez csak akkor jön be, ha valaki szereti az elérhetetlennek tűnő pasikat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!