Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak esélyt egy roma lánnyal való kapcsolatnak?
Megismertem neten egy romalányt, nagyon szép, okos is, tanul rendesnek tűnik. Elég jól kijövünk ha még csak neten is. Én pesti vagyok ő meg miskolci, gondoltam lenézek oda valamikor, de kicsit félek, hogy bajom eshet nem tudom.
Vannak előítéleteim a cigányokkal szemben de persze nem minddel.
Utóítéleted van, nem előítéleted.
Nem tanácsolom. Más kultúra, más habitus, más elképzelések az életről. Nem csak ő van, hanem a családja is. Ha bármivel megbántod, nem jön össze jól valami, számolhatsz azzal, hogy a család berág rád. És valószínű nem 1 testvére meg 2 unokatestvére van, akik szelídek, mint a ma született bárány...
Ha még középiskolás vagy, akkor nem 200 kilométerrel arrébb keresnék a helyedben barátnőt.
A lány akár lehet rendes is, de érdemes számításba venned a családját is. Általában átlag magyar családokhoz képest lepukkantabbak, ha meg pont a gazdagabbak közé tartoznak, akkor meg sokkal jobban korlátozzák a lányaikat a fiatalkori szórakozásban (mert tisztában vannak azzal, hogy ők olyan népség, akiket a vérük jobban hajt).
Egyébként nekik is vannak előítéleteik velünk magyarokkal szemben.
Először is: mivel Miskolc feljebb van, mint Budapest, ezért te mennél fel Miskolcra és ő menne le Pestre.
De én nem keverednék a cigányokkal, és nem azért, mert rasszista vagyok (amúgy a cigányok többsége is az). Egészen más kultúra, más emberek. És azért se keverednék velük, mert már most több gyerekük születik, mint a magyaroknak, így nem szívesen növelném a statisztikájukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!