Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért éreznek késztetést arra, hogy a nőket zaklassák ebben a kategóriában?
Férfi vagyok, de ha nem egyértelmű a nemem a válaszom alapján, akkor előfordul, hogy rám startolnak. Különösen 1-2 felhasználóra figyeltem fel emiatt.
Persze, van aki csak érdeklődik, de vannak akik egyből a közepébe vágnának. Én meg őket állba:)
neked is megkérdi h sz6ük e a hüvelyed???????
:-DDDDD
am tiltsd le
9 Pont most oktattam, ki, hogy mielőtt kérdezősködik a minimum, hogy bemutatkozik és a korát leirja, és útána teszi fel a kérdéskéit:D
Gondoltam ráfér egy csepp illemtanóra:D
# 11
Nem, a seggemről érdeklődött elsősorban. Gondoltam is, hogy meglepem egy olyan képpel, ahová egyébként nem jut be a fény, csak most a vakué, de akkor meg még elba.zottabb gyerek lenne:D
Ezzel kapcsolatban: én is szoktam ráírni számomra érdekes válaszolókra, de általában normálisan megfogalmazva teszem meg mindezt, és elnézést is kérek előre, ha zavarom.
A legtöbbször kapok választ, vagy több üzenetváltásig is eljutunk. Engem érdekelnek az emberek, hogy milyenek, illetve lehet olyasmikről is beszélni, amit az anonimitás megenged.
Amennyiben ezt nem bunk* módon teszem meg, és nem zaklatom a másikat, szerintem nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!