Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem velem történt meg, de ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem velem történt meg, de ez nagyon dúrva. Szerintetek is? Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
"Tegnap este a párom nagyon berúgott és más női néven szólított, mikor próbáltam rendbe szedni és ágyba tenni "
2013. okt. 10. 12:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10 Mert a nők szeretik az igazat:)
2013. okt. 10. 13:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez akkoris hülyeség. :) De ha valami nő emiatt szakítani akarna, ott is hagynám rögtön, később csak rosszabb lenne, francnak se hiányzik :)
2013. okt. 10. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Tehát összegezve a kérdés arról szól, hogy te eldöntötted magadban, hogy ez szörnyű, borzasztó, borzalom, kiakasztó, és ehhez keresel embert aki így gondolja. Aki nem, azt lepontozod, lehurrogod, és mélységesen megveted.

Ez kb olyan, mint az isten hit. Aki akar benne hinni, az így is úgy is fog hinni.... lehetetlen észérvekkel meggyőzni, mert nem is akarja máshogyan látni a dolgot, csak hogy milyen nagyszerű, hatalmas, fantasztikus a hite.

2013. okt. 10. 14:34
 14/16 anonim ***** válasza:
47%

"10 Mert a nők szeretik az igazat:)"

Neeem cica, ti a pénzt szeretitek, a sok sok pénzt. Ha elég nagy a vagyon, olyan néven szólítom amilyenen akarom. Amíg az én pénzemből van a segge alatt a CLK, addig ő hétfőn Kati, pénteken Gizi és vasárnap Béla is lehet...

2013. okt. 10. 14:44
 15/16 anonim ***** válasza:
"ti a pénzt szeretitek." És akinek nincs, mert elmegy havi kiadásokra ??? Nem marad belőle semmi, mire mindent kifizetünk. Az mire hajt ??? PL: ha 23 éve a férjem, tehát elméletileg csak az én nevemet mondhatná, miközben próbálom ágyba dugni. Akkor hogy is van ez ??? Vagy álmodozik a nőről, vagy már meg is volt neki. Én nem tudom máshogy értelmezni. De én nem szólnék neki, hogy más női nevet suttogott nekem, hanem legközelebb ha szeretkezünk én is Bélának szólítanám , közben ő Gábor.
2013. okt. 10. 16:13
 16/16 A kérdező kommentje:

14 Nem vagyok "cica", de ha gondolod nyávoghatok neked:D

Abszolút félre látd a nőket. Nem mindenki olyan korcs, mint amit te leirsz.

2013. okt. 10. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!