Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha a férfi szexel 10 nővel, akkor ő az ász, de ha a nő szexel 10 férfival akkor k-rva?

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8:

Az attól függ, hogy a férfi tud-e róla, hogy a nő ilyen könnyűvérű.

Az egyéjszakás kalandoknál nem szokták megismerni előtte egymást.

2013. okt. 10. 11:08
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

Ha te, mint nő azt mondod, hogy egy buliban 10 pasival lefekszel, ennek pusztán a fizikai tűrőképességed szab határt - hacsak nem vagy ütnivalóan csúnya. Na nem azért, mintha akkor nem találnál pasit, akit lelkesen rádugrik, de talán kicsit kevesebbet, mondjuk úgy ötöt egy éjszaka :D.

Ha én azt mondom, hogy ma este megfektetek tíz nőt, akkor megkérdezik, hogy fizetni akarok e érte. Erre én azt mondom, nem, nem prostit: én felszedek és megfektetek tíz nőt. Erre a válasz oltári nagy röhögés lenne, és teljes joggal, mert valószínűleg nulla lenne a mérlegem reggelre :D.

Persze ettől még erkölcstelennek és k**vának nevezni egy nőt, csak mert lazán kezeli a szexet szerintem prüdéria, szűklátókörűség, vaskalaposság és mindemellett nagyon igazságtalan is. Inkább azokra tartom ezt igaznak, akik könnyen MEGADJÁK magukat pár szép szónak, vagy pár felesnek. Egy nő, aki határozottan kezeli a szexualitását és nem préda, hanem partner, arra nekem egyetlen rossz szavam sincs. Sajnos ezzel elég kevesen vannak így...

2013. okt. 10. 11:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha egy férfi szexet akar, akkor igazán nem szempont számára az, hogy a nő normális értékrendű legyen, csak az hogy jól nézzen ki, ápolt legyen és egészséges. Ez utóbbiról igazából nem tud megbizonyosodni, ezért kell a védőfelszerelés, de még így is van kockázata a nyalakodásnak is (pl. HPV).

Igazából csak szexre használt nők esetén még jó érzés is a férfinak, ha tudja, hogy az a nő akit kicsit kihasznált nem számít normális, rendes nőnek, mert így nem érzi azt hogy méltatlan lett volna a viselkedése.

2013. okt. 10. 11:15
 14/18 anonim ***** válasza:

kettős mérce

am kérdés mennyi idő alatt lesz meg a 10-10???

2013. okt. 10. 11:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a béna kulcsos hasonlatot, jó?! Nekem bejárásom van egy munkásszállóra és van egy mesterkulcsom, amivel az összes szobát kinyithatnám és elvehetném, amit akarok. De nem teszem, mert van gerincem. Ennyi! Az az igazi ász, aki ellen tud állni a kísértésnek és nem alacsonyodik le állati szintre.
2013. okt. 10. 12:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Előző, te nagyon nem érted a hasonlat lényegét...
2013. okt. 10. 12:59
 17/18 anonim ***** válasza:

#1, #3: [link]

Igen, ezt a példát szokta felhozni az összes olyan tripperpista, akinek csökevényes, egocentrikus világképe szerint ha már a lábai közé odanőtt egy lőcs, akkor meg kell dugni mindenkit, aki él és mozog... ellenben úgy képzeli, hogy ez kizárólag az ő kiváltsága. Vagy netán fél, hogy ha a 426. "áldozatával" komolyabbra fordul a viszony, nehogy úgy bánjanak vele, ahogy ő az addigi 425 "kalandjával". Mert ugye ezt az "indoklást" hímsoviniszta, agyukat a makkjuk alatt hordó kanok találták ki és terjesztik. Persze, arról már hallgatnak, hogy ugyan egy 15 centis kolbászért miért is kéne megvenni egy egész disznót? Ja, igen, erről hallgatnak nagyon. Meg hát ameddig a női nemi szerv nem hasonlít zárszerkezetre, és a pélón sincs semmi, ami egy kulcsra hasonlít, addig ezt a hasonlatot nyugodtan odadobhatjuk a többi igénytelen, gagyi hasonlathoz.

2013. okt. 10. 19:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Evolúciós oldalról ez egy tökéletes hasonlat. A férfi utódlását ez biztosítja, nem a lestrapált nők. Ebben nincs sovinizmus, ez csak biológia. :D
2013. okt. 10. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!