Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti belemennétek? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek? Szerintetek meg fogják még kérdezni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akibe halálosan szerelmes vagyok. Mostanában a szexuáális vonzalom méginkább nőtt a nyáriszünetben, totál odavagyok érte, bizsergek, ha mellettem van. Természetesen ezt ő nem tudja. Van egy csajszi, akivel amolyan szexkapcsolatban vannak.

Részegek voltak, és én, meg ők ketten hülyéskedtünk egymással, amikor egyszer csak a csaj megszólalt, hogy nem szállok-e be hozzájuk. A gyerek csak nézett.

Szerintetek meg fogják még kérdezni? Ti belemennétek ha ilyen helyzetben lennétek? Ja, és milyen a hármas szex?

2013. okt. 9. 19:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

oké hormonjaid, de ez nem azt jelenti hogy 3asban kell veretned, csak mert akkor azt hiszed olyan menő leszel :D Nem, nem menő leszel, hanem egy megalázott kis csíra :D

a csaj meg valszeg bi és csak jól ki akar nyalni :D

2013. okt. 9. 19:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Bizony nyári szünet. 18 vagyok. Nem vagyok züllött. :D De komolyan elgondolkodtam az ajánlaton.
2013. okt. 9. 19:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem azért akarom, hogy menő legyek. Nem tudná meg amúgy sem senki. Azt hiszem.
2013. okt. 9. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:

nem tudná meg senki? WTF?

miért a csaj, meg a pasi se tudja hogy szórakoznak veled?

jegyezd meg lányom, amit egy másik ember tud rajtad kívül, az annyit jelent hogy mindenki tudni fogja 1 héten belül aki ismer...

2013. okt. 9. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Inkább legyél őszinte a fiúval, mondd meg neki, hogy bejön. Ne menj már bele ilyen baromságba.
2013. okt. 9. 19:30
 16/17 A kérdező kommentje:

A sráctól tuti nem tudná meg senki. A csaj már kérdéses, de szerintem tőle sem.

Azért egy kicsit szeretném. Kíváncsi vagyok, milyen egy csajjal meg egy fiúval is. :D

2013. okt. 9. 19:36
 17/17 Sajtoreferens ***** válasza:
Kérdező: ne légy kishitű! Én bízom benne, hogy jobban szopsz!
2013. okt. 9. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!