Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok, a barátnőm 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves vagyok, a barátnőm 16 . Kb 2 hete lefeküdtünk egy párszor de óvszer mindig volt. Utána beteg lett, a májával lett valami ki irt az orvos neki 5 penicilin inekciót. Terhes lehet?

Figyelt kérdés
Szeptember 28. án kelett volna megjönnie és ma már október 9. csináltunk tegnap azaz oktober 8-án egy tesztet ami negativ lett.Amugy neki a penicilintől a nemiszervénél mindig viszked az orvos szerint tisztul és azért viszket mert löki ki a káros anyagokat, de tegnap arra panaszkodott h érzékeny a melle. Terhes lehet? .

2013. okt. 9. 00:42
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólónak meg csak annyit hogy , nagyon köszönöm hogy szülő szerepbe lépett. Csak ne annál akinek apja anya nincs. És szerintem evvel az egy esettel átéltem azt amit te el sem tudsz képzelni. És ha egy rohadt normális választ nem lehet adni akkor hol vagyunk? ...
2013. okt. 9. 01:28
 22/28 anonim ***** válasza:
Rossz kategóriában mert ezt az Egészség,Nők egészsége helyre kellett volna kiírnod.Aki mohó meg ideírja mert itt vannak a legtöbben alapon az így jár.
2013. okt. 9. 01:32
 23/28 A kérdező kommentje:
Bocsánat
2013. okt. 9. 01:34
 24/28 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a valaszolok egy jó részenek elkerülte a figyelmét, hogy a kerdés végül is arra a kérdésre vezethetö vissza, hogy a terhessegi tesztet elvben megzavarhatja-e a betegség, penicilin, stb.

Be kell, hogy valljam, nem ertem a fölhördülést !

A kerdezö részletes információt adott, ráadásul egesz jo fogalmazasban, nem ugy mint a kerdezök nagyobb része. Lehet, h többet kutathatott, stb., de ezt alig valaki teszi meg errefelé, nem is mindenkinek könnyü.

És miért is lenne baj, ha 17evesen szexelnek, ha gondosan vedekeznek? Láthatóan törödnek a dolgokkal. (Én is szivesen tettem volna anno '92ben!) Az 'átlagos fiatal' durván ebben a korban kezdi - ha saját valóságot akarsz magadnak, azt ne itt keresd!

A törvenybe iktatott korhatár már nalunk is (mint minden altalam ismert orszagban) 14 év - lehet, h nem véletlenül?

Az én gimnáziumomban ingyen óvszert osztogattak néha, kicsit hatásosabb mint az ortodox tiltás.

[link]

Mondjuk ezekre a kérdésekre az orvos válaszolhat. Ha van kéznél! Nyilvan ilyen kivalo egeszsegügyi infrastrukturanal ez nem is lehet gond egy 17evesnek...

(nehany iskolában van iskolaorvos vagy hasonló, esetleg el lehet hozza menni...? nem hiszem, h földhöz vagná, h szex van a dologban?)

Az interneten is vannak portalok, ahol orvosok valaszolnak (föleg, ha elég infot kapnak):1p alatt ezt találtam: [link]

Most mar mindent leirtam, csak eppen a kerdesre nem valaszoltam, de félek, nem értek hozza jobban mint a fentiek...

Szoval én elöször megnezném a teszt tajekoztatojat, milyen körülmenyek között "nem megbizható". Aztán a teszt pontos nevével googliznék erre, ha lehet angolul is.

----------

fireroller

2013. okt. 9. 05:00
 25/28 anonim ***** válasza:

Hallod-e

szerintem egy rohadtul véletlen egybeesés az egész plusz mivan ha allergiás valamire?

ez olyan mint aki tiszta egészségesen él sportol meg minden és 30 évesen tüdőrákot kap

esetleg elüti a busz...

2013. okt. 9. 05:02
 26/28 anonim ***** válasza:
83%

Én nem értem, mi ez a nagy felháborodás a kérdezővel szemben. Teljesen korrekt módon tette fel a kérdését, minden fontos részletet leírt. Amúgy felelősségteljesen védekezik, a sok nagymester itt meg szétoltja a francba.

Mégis mi a lószarért lenne a kérdező tudatlan? Ne mondja már itt nekem senki, hogy tizenéves korában nem élte még át azt a parát, amikor - bár mindig védekezett rendesen - az istennek sem akar megjönni a lánynak. Teljesen szétcsúsztam azon a fröcsögésen ami itt ment. A kedvencem az azóta törölt legelső válaszoló, aki még sipákol is, hogy nincsen csaja, de az unintelligens viselkedése és nőtlensége közötti összefüggést még csak nem is sejti...

"felelőtlen kis szar.."

Gratulálok, talán olvasd el a kérdést még egyszer! Eszméletlen durva, hogy ha valaki fél, hogy terhes, vagy a barátnője terhes, akkor egész biztosan egy felelőtlen gyökér. Nézzetek már magatokba.

"Minek szexeltek, ha azt se tudjátok, eszik-e az egészet vagy elemmel működik?"

Minek írsz, ha olvasni sem tudsz?! Az, hogy leírja, hogy lassan két hete késik és egyéb, a terhességre utaló tüneteket is produkál a lány, számodra azt jelenti, hogy teljesen tudatlan és sötét a kérdező? Feldolgozhatatlan...

"De komolyan honnan tudod hogy a normális válasz melyik?Csak akkor lehetséges ha tudod a kérdésedre a választ."

Te is okoskodsz, miközben a különbséget sem fogod fel a normális hozzáállás és a helyes válasz között. Amit te leírtál, azt hívják HELYES válasznak, a normális válasz pedig azt jelenti, hogy valaki egy korrekt és jóindulatú választ ad a tudásának megfelelően. Hogy te is megértsd: aki kulturált hangnemben válaszol a kérdésre, az normális választ ad, függetlenül attól, hogy helyes vagy sem.

"Mit vársz ha ez az első megszólalásod?"

Mégis hogyan reagáljon, ha az első hozzászóló egy "tudatlan kis köcsög"-nek nevezi? Gondolkodjatok már el egy kicsit!

"most nem azért de őszintém: ha veszed a fáradságot és utánajársz pár dolognak szerinted meg lehetett volna előzni ezt a 'problémát' vagy nem?"

Akkor idéznék a kérdésből: "de óvszer mindig volt". Most nem azért, de ha veszed a fáradságot és elolvasod a kérdést, akkor rájössz, hogy ez a veszekedés teljesen alaptalan, vagy nem? Mégis mit kellett volna még tenniük? Nem lefeküdni?

Hogy a kérdésre is válaszoljak: a késés lehet a betegség miatt is, a stressz miatt is, meg ezer más okból is. A többi tünet már elgondolkozásra ad okot, de pl a párom is produkált már egész komoly tünethalmazt terhesség nélkül. Az én személyes véleményem alapján nem terhes a barátnőd, de ennek az esélye csak akkor 0%, ha az ember nem szexel. Ha idegesek vagytok, jobb a bizonyosság, szóval keressetek fel nőgyógyászt, ő biztos választ tud nektek adni.

2013. okt. 9. 08:02
 27/28 anonim válasza:
Szerintem nem terhes a barátnőd a melle attól is fájhat hogy hamarosan meg jön neki! Én helyetekben csinálnék még egy tesztet reggeli első vizeletből és ha az is negatív meg nyugodhatsz de ha nem vagytok biztosak magatokban akkor egy nőgyógyász választ ad a kérdésre! Egyébként az erős gyógyszerektől is késhet neki meg attól is hogy izgultok!
2013. okt. 9. 11:57
 28/28 anonim válasza:
Áldás a nagy csődörtől! A fiad lesz a csődör, aki meghágja a világot.
2013. okt. 9. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!