Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, aki nagyon tetszik, elméletileg van esélyem, de amikor ott áll elöttem egyszerűen nem tudom, hogy mit mondjak. Azért már beszélgettünk, de ilyen alapokat (mit szoktál csinálni, mit szeretsz stb). Mit lehetne beszélni vagy csinálni?

Figyelt kérdés
Egy jó, értelmes válasznak nagyon örülnék.

2013. okt. 8. 23:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Talan azert nincs semmi valasz mert a mizu az egy unalmas kozhely. Ha izgalmasabbat akarsz akkor mindig mashogyan kerdezd meg mert unalmasan indul a beszeletes ha mizuzol. Amugy ha megkerdzed hogy hogy van akkor ha nincs valasz akkor leszarj ha van akkor kerdezz olyan kerdeseket amire nemtuf egyszavas valaszt adni.
2013. okt. 9. 18:44
 12/19 anonim ***** válasza:
10 Mizu-t nem kérdezel egy értelmes embertől ismerkedés első időszakába.Mert ha ész is van a fejébe, akkor nem ippeg értelmes embernek fog tartani.
2013. okt. 9. 18:46
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem vmelyik bejön. Egyébként ma szembe állt velem és úgy fogta meg a csuklyám, de az a lényeg h nagyon közel volt az arca. Osztálytársam egybôl lesett h azt hitte már h lekap. Ô erre egybôl: áhh dehogyis pfuj. Ez elég szarul esett, de nem tom h zavarban volt vagy tényleg ilyen rossz a helyzetem. Melyik lehet?
2013. okt. 9. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Az a dehogy is pfuj az azert volt mert ott volt elotte az osztalytarsa akinek ugye nem akarja ezt elarulni/ nem akarja hogy megtudja igy muszaj volt egy ilyen szoveget mondania. Emiatt nem kell paraznod. Amugy hany eves vagy?:D
2013. okt. 9. 22:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy errôl van szó... amúgy 1 hónap múlva 15
2013. okt. 10. 07:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Probalj beszeli vele

Ma a sulibam

2013. okt. 10. 12:33
 17/19 A kérdező kommentje:
De éppen ezaz... állunk kint a folyosón oszttársammal, (egyébként a lány évfolyamtársam)Ő is kijön az egyik oszttársával.. megkérdem h milyen órátok volt, milyen lesz, hány órája lesz.. kapok 1 szavas válaszokat, megkérdeztem h na és hogy vagy? válasz: Jól, és te? ennyi.. ez kb 1p .. és utána nem tudom, hogy mit mondjak..
2013. okt. 10. 13:47
 18/19 A kérdező kommentje:
De ez, hogy aki nem tetszik, csak barát, azzal nagyon jól eltudok beszélgetni, meg fújom a hülyeségeket és jót nevetnek... de amikor Ő van előttem, hirtelen leblokkolok és h mit mondjak-mit mondjak... olyan jó lenne ha ugyanúgy tudnék vele beszélgetni..
2013. okt. 10. 13:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy o az a baratod es lazulj el. Ha ennyire parazol nemfog menni. Amugy meg egyszeruen kerdzd meg hogy miert volt jo napja de hogyha ennyire kozombos irantad lehet h be se jossz neki :D
2013. okt. 10. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!