Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmeket ajánlanátok?
A barátom kitalálta h eljön hozzám a hétvégén, és filmezni szeretne... Nagy horror-fan, szinte nincs olyan film amit ne látott volna ezért ötletem sincs mit találjak ki.. a romantikus film szóba se jöhet, én nem szeretem az olyanokat(ő meg főleg xd).
Sajna film-témában nem vagyok túl jó :S
Csikis csiklók
Higgy nekem... Csak úgy folyik benne a vér
Szóval horror kéne?
ReGOREgitated Sacrifice , vagy Szerb film. Ezek nagyon meghittek :D
Ha igényes kell : Más világ, Az ördögűző, Ragyogás
Ennyi jutott eszembe.
Démonok között- hétvégén néztük párommal és nagyon bejött, igaz feliratosan, de így még jobb volt szerintem.
Esteleg még:
-Stephen King filmek pl.: Rózsa vére, Az, Ragyogás...
-Gothika
-Az árva
-A kör (de csak is az 1. része, mert a 2. sz*r)
-Fehér zaj
-Halálnak halála
-Átok (bár az lehet csak nekem volt para, így inkább azt csak akkor, ha végképp nézni akartok valami horror szerűt)
-Fűrész
-Végső állomás
-A köd
-Paranormal activity
-Viasztestek
Vagy ha már nagy horror-fan és tudja értékelni azok paródiáját, akkor Horrorra akadva 1,2,3,4
Repo! - The Genetic Opera (éneklős-véres fürdős)
Trick r treat (legalább aktuális)
Az Árvaház (ha a Más világot szeretted, ez is tetszeni fog)
Engedj be! (vámpíros. szigorúan az eredeti, svéd változatot)
Ha nem bánjátok egy 13 részes sorozat ledarálását: Harper's Island
A kockát mondják még jónak, de még nem vettem rá magamat, hogy megnézzem.
Az átoknak a japán verziója jó nagyon, de ha a barátod horror-fan, akkor szerintem már kívülről tudja.
Esetleg, ha nem bánja a "meséket" a Vampire Hunter D: Bloodlust nagyon jó.
A Faun labirintusa messze nem horror, de nem is romantikus.
Amúgy tényleg a barátoddal kellene megtárgyalnod, hogy mi az, amit mindketten szívesen megnéznétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!