Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így jó leszek? Változtassak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így jó leszek? Változtassak?

Figyelt kérdés

87 kg vagyok, 174 cm. Az igazság az hogy ezt senki nem hiszi el, gőleg azért mert a combom betonkemény. (ezt nem én találtam ki) a hasamon látszik, minden, még az is aminek nem kéne :D Neeem amúgy, sztem se vagyok kövér, de van rjtam felesleg amit le lehetne adni. Sztetek ez a súly amit leírtam (és nem csak fizikailag, lelkileg sem könnyű:D) csak azt jelentheti hogy kövér vagyok? Vagy az izomtömeg? Hetente háromszor sportolok 1 órát és azon felül még van 2 tesiórám. Kérlek, csak építőjellegűt mondjatok, írjatok:))

16/l

2013. okt. 8. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Minden kövér ember vagy a genetikára vagy az izomra fogja.
2013. okt. 8. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Én férfiként vagyok 186 centi 91 kiló és én kövér vagyok, szóval jó eséllyel te is. Persze kép nélkül csak tippelgetni tudunk, de azért elég nagy esélye van.
2013. okt. 8. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem jó leszel így is, jöhetsz.:D
2013. okt. 8. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:
ne viccelj már 87 kg ehhez a magassághoz? még 77 is rengeteg lenne. ez nem lehet izom ugyanis ugyan annyi izom könnyebb mint ugyanannyi kg zsír. szimplán hájas vagy. nagyon sok ez...max 68-70 kg körül kéne lenned.
 5/9 anonim ***** válasza:
Abból kiindulva hogy én férfiként 183cm-el és 88kg-al nem tartozok a kisebb darabok közé, ez szerintem neked nagyon sok! Igen, sajnos kövér vagy.
 6/9 anonim ***** válasza:
Őszintén? Szerintem egy dagadt disznó vagy.
2013. okt. 8. 21:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2013. okt. 8. 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Kövér vagy.
2013. okt. 8. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de csak látod, ha tükörbe nézel, hogy duci vagy-e vagy sem. :D Én is 174 cm vagyok, 3 éve ugyanezzel a magassággal 85 kg voltam, és nem kicsit látszott meg, szóval... Most vagyok olyan 68 és így kb pont jó, úgyhogy szerintem le kellene adnod pár kilót :) Viszont nem értem, hogy mi a gond, ha tényleg mozogsz rendesen. :/ Én is kb ennyit mozogtam, úgy adtam le 20 kilót, de szerintem a mozgás nem elég, változtass az étrendeden, ne egyél annyi szemetet! :) 20/L
2013. okt. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!