Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Délután randim volt egy csajjal és este a képe egy kamu profilképe volt. Mit tegyek?
Harmadik randink volt, se csók, se simogatás csak puszik. Este visszajelölt egy olyan profil, akit sose jelöltem be és olyan profilképe volt, hogy nem akartam elhinni...
annak a lánynak a képe volt ennek a kamu oldal profilképe, akivel ma randiztam.
Mit tegyek? Hívjam fel telefonon, hogy mit találtam, vagy ne szóljak neki inkább és én is felejtsem el?
Vagy jelentsem és ne szóljak neki?
Nem terveztem, hogy ma- holnap felhívom, de hát közbejött ez a kamu profil...
Mit tegyek szerintetek?
kérdezd meg tőle hogy van-e másik profilja.-
arra mondhatja hogy ja, ő az, de lehet hogy valaki csak szórakozik a nevében.
akkor meg tiltsd le a kamuprofilt, ez a legegyszerűbb.
miért jelölt volna be a kamu profillal, ha nem akarja elvágni magát nálad???? nem lehet, hogy valaki közös ismerős szívat? én sem értem mi van..
ne koxolj már annyit! :D
igen, már régóta ismerősöm facebookon, nevezzük ezt a lányt pl... Vikinek... akivel ma voltam randizni és SZEMÉLYESEN is régóta ismerem. Ma meg (elnézést előbb rosszul írtam) bejelölt egy olyan profil, aminek az volt a neve, hogy pl. Domján Helga, akinek a lakhelye romániai volt és csak két képe van fent ezen a kamu profilon.
Ellenben én Nyugat-Magyarországon élek és a lány is 20km-re tőlem. Tehát az nem kérdés hogy ez a Helga profil KAMU!
A kérdés, hogy szóljak Vikinek, hogy találtam egy profilt, ami az ő képét használja? Vagy tiltsam ezt a Helgát, mivel az "egyik facebook ismerősöm" (Viki) képet használ profilképnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!