Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi béna férfi, hogy nem tud tenni valakiért, aki kell neki?
Vagy csak te és az ismerőseid érzik így...
Ez is egy lehetőség!
Mert nem értjük a nők reakcióit. Sok esetben UGYANÚGY viselkednek a nők, ha elutasítanak ill. ha tetszésüket fejezik ki.
Nem lehet rajtatok kiigazodni.
kérdező, bennem is milliószor felmerült már ez a kérdés.
Csak sose tettem fel.
Nekem is rengeteg ilyenhez volt szerencsém.
Jó lenne tudni erre a választ.
a romantika a nőknek nem jön be
ezért nem gyakoroljuk
Kedves kérdező! Én srác vagyok. Ettől függetlenül teljesen megértem és helyén valónak tartom a kérdést. Azért van ennyi szerencsétlenkedés, mert 1. a média és anyuci elhitette velük, hogy a dolgok belepottyannak az ember ölébe 2. kényelemben élnek, nem tanulták meg, hogy kell a félelmekkel és kihívásokkal szembenézni. 3. alacsony az önbizalmuk. Egyrészt az előző miatt, másrészt mert a társadalmi rendszer arra épül, hogy elhitesse: egy senki vagy. (amikor nem lépsz meg dolgokat, egyre jobban elhiszed, hogy nem is vagy rá képes). 4. az agyukat használják a szívük helyett. Arra nevelik őket, hogy a kockáztatás kerülendő.
Ezért van az, hogy gyakran azok az emberek szerzik meg a legjobb nőket, akiket hidegen hagynak a társadalmi baromságok, szabályok és rendszeresen ki voltak téve versenyhelyzeteknek.
Hazudnék, ha azt mondanám, én sosem voltam töketlen. De tudom azt is a saját példámból, hogy ki lehet belőle kerülni. Tudom jól, hogy a legjobbat érdemlem. És meghódítom, azt, aki tetszik.
Szerintem nem kell a töketlenkedőket elítélni. Azok az izmok, amiket nem fejlesztenek, elsorvadnak. És ők még csak nem is tudják, hogy ez történt velük. Most mozdulni is alig bírnak. Ez a társadalom aljas hatása. Látszólag minden rendben van, és elaltatja a versenyszellemet és a kezdeményezőkészséget.
Remélem választ kaptál a kérdésedre :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!