Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi béna férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi béna férfi, hogy nem tud tenni valakiért, aki kell neki?

Figyelt kérdés
és elvárják, hogy a nő kedveskedjen velük, bókoljon nekik, adjon szabad utat, miközben csak szerencsétlenkednek, önbizalomhiányosak
2013. okt. 7. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nincs sok béna férfi.Ilyen nők is vannak.Veled történt vagy éppen nem történt meg valami,és egyből többes számban írsz.Két emberen múlik minden.
2013. okt. 7. 23:01
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem egyszeri alkalomról beszélek, és más ismerősöm is osztja ezt a véleményt. De látom nem nagyon jön válasz a kérdésre, csak kitérők.
2013. okt. 7. 23:02
 13/21 A kérdező kommentje:
vagy provokációk és degradáló rosszindulatú válaszok...
2013. okt. 7. 23:03
 14/21 anonim ***** válasza:

Vagy csak te és az ismerőseid érzik így...

Ez is egy lehetőség!

2013. okt. 7. 23:06
 15/21 NyolcOne9 ***** válasza:
100%

Mert nem értjük a nők reakcióit. Sok esetben UGYANÚGY viselkednek a nők, ha elutasítanak ill. ha tetszésüket fejezik ki.

Nem lehet rajtatok kiigazodni.

2013. okt. 7. 23:09
 16/21 anonim ***** válasza:

kérdező, bennem is milliószor felmerült már ez a kérdés.

Csak sose tettem fel.

Nekem is rengeteg ilyenhez volt szerencsém.

Jó lenne tudni erre a választ.

2013. okt. 7. 23:25
 17/21 anonim ***** válasza:

a romantika a nőknek nem jön be

ezért nem gyakoroljuk

2013. okt. 7. 23:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez nem biztos, hogy bénaság kérdése. Lehet, hogy lustaság. És lehet, hogy nem nem tud, hanem nem akar. Csak ezt így nem küldi be az ember fia, mert akkor oda a jó kis ingyen szex.
2013. okt. 7. 23:50
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Én srác vagyok. Ettől függetlenül teljesen megértem és helyén valónak tartom a kérdést. Azért van ennyi szerencsétlenkedés, mert 1. a média és anyuci elhitette velük, hogy a dolgok belepottyannak az ember ölébe 2. kényelemben élnek, nem tanulták meg, hogy kell a félelmekkel és kihívásokkal szembenézni. 3. alacsony az önbizalmuk. Egyrészt az előző miatt, másrészt mert a társadalmi rendszer arra épül, hogy elhitesse: egy senki vagy. (amikor nem lépsz meg dolgokat, egyre jobban elhiszed, hogy nem is vagy rá képes). 4. az agyukat használják a szívük helyett. Arra nevelik őket, hogy a kockáztatás kerülendő.

Ezért van az, hogy gyakran azok az emberek szerzik meg a legjobb nőket, akiket hidegen hagynak a társadalmi baromságok, szabályok és rendszeresen ki voltak téve versenyhelyzeteknek.

Hazudnék, ha azt mondanám, én sosem voltam töketlen. De tudom azt is a saját példámból, hogy ki lehet belőle kerülni. Tudom jól, hogy a legjobbat érdemlem. És meghódítom, azt, aki tetszik.

Szerintem nem kell a töketlenkedőket elítélni. Azok az izmok, amiket nem fejlesztenek, elsorvadnak. És ők még csak nem is tudják, hogy ez történt velük. Most mozdulni is alig bírnak. Ez a társadalom aljas hatása. Látszólag minden rendben van, és elaltatja a versenyszellemet és a kezdeményezőkészséget.

Remélem választ kaptál a kérdésedre :).

2013. okt. 7. 23:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert ha kiszemelek valakit magamnak a külsőm miatt alapból elutasít, ha meg vagyok olyan "arcátlan", hogy azért mégis megpróbálom meghódítani,akkor azt már zaklatásnak veszi, úgyhogy inkább hagyom az egészet.
2013. okt. 8. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!