Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a fiúknak a természetes göndör haj?
A lányok nagy része vasalja a haját, és ha egy kicsi hullámot már találnak benne, rögtön "göndörnek" nevezik, és elviselhetetlennek tartják...
de nekem tényleg göndör, olyan amilyet csak fodrász tud normálisan kivasalni, leginkább az ebben a videóban szereplő lány hajához tudnám hasonlítani, viszont nekem sötétbarna. SRÁCOK! Nektek azért tetszik az ilyen haj is: http://www.youtube.com/watch?v=6J0mjHwVoTI ???
Nekem nem szőke, de már kétszer is megemlítettem.. :) :P
viszont természetes sötétbarna..
#12: ez nagyon kedves! :)
Engem az se zavar, ha a lány hajában van egy kicsi hullám, ami miatt egyébként vasalja vagy gondoríti... Nekem az a haj is szép haj, jobban zavar a töredezett haj...
16/f
Azt értem h ha lenne ilyen ismerősöm akkor állandóan beleakarnék túrni a hajába. Ku**a jó lehet. xD
Szexi. :D
,,Bélabá" ezen most jót nevettem... xD
Még jó, hogy nincs ilyen ismerősöd... ;) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!