Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelem tönkre teheti valaki életét?
Nagyon szeretek valakit teljes szívből, de az illető nem így érez. Volt pár randink és minden rendben ment, ő mégis egyszer csak lelépett. Ennek már 10 hónapja. Ugyan úgy szeretem mint az első nap és iszonyatosan szenvedek. Elvesztettem az állásomat, mert nem tudtam jól teljesíteni és a barátaim is eltávolodtak tőlem, mert nem tudnak velem mit kezdeni. Azóta egy percig nem volt jó kedvem és éjjel-nappal csak rá gondolok. Nem tudok aludni és semmire se tudok koncentrálni. Azok a dolgok sem kötnek le, amiket korábban szerettem. Minden összeomlik körülöttem. Tényleg olyan erős fájdalom van bennem, ami elviselhetetlen. Élni sem akarok és nem amiatt a puszta tény miatt, hogy valószínű soha az életbe nem lesz köztünk semmi, hanem mert ezzel a fájdalommal én már nem bírok tovább élni. Semmi erőm, teljesen összetörtem és nem látok kiutat. Nem tudom hogy szerethetem ennyire mikor ő valószínű már rég elfelejtett.
Ha valaki átélt hasonlót lehet segítene, ha megosztaná velem. Köszönöm!
24/L
Javaslom ennek a zeneszámnak a végig hallgatását és értelmezését:
tönkreteheti, de csak ha hagyod!
voltam ilyenben pár évig, munkában is hátráltatott komolyan. sokat segített egy lazább kapcsolat megtörni ezt az érzést. nálad szerintem pszichológus is fontos lenne.
33/F
Volt máár velem is hasonló helyzet.. :/ Ha 10 hónapja történt ez akkor te tényleg tudsz szeretni.. (én is valami ilyesmi vagyok..)
Ha gondolod írj privátot és beszélgethetünk :))
http://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58
NÉZD MEG EZT A VIDEÓT! Segítenie KELL!
az igazat megvallva teljesen 5-8 év alatt sem jött ez helyre. csak megy a munka és nem jár soha a fejemben.
33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!