Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell úgy viselkedni, hogy a férfi ne tudjon ellenállni a nőnek?
" Én arra gondolok, hogy a személyisége legyen vonzó a nőnek, a kisugárzása, hogy a férfi vele akarjon lenni."
figyelj, valakinek vagy vonzó a személyisége alapból, vagy nem. Ha az, akkor könnyű dolga van, ha nem, akkor bármennyire próbálkozik, csak erőlködés meg nevetség tárgya lesz.
^Ezek után tudnám ajánlani Sherry Argov "rossz lányos" könyveit. Nem szentírás, de többnyire egybehangzik azzal, amit férfiak meséltek nekem a "vadászat" öröméről. Az pl. nagyon jó tanács szerintem, hogy őrizd meg a pasas mellett is a saját személyiségedet, és ne mindenre az legyen a válaszod, hogy "Hát, nekem mindegy.. Legyen az, amit te szeretnél."
Csak tudd mikor lehet és kell eltérni az ajánlásoktól ;)
6-os vagyok.
Az én érvelésem jó, a tiéd a hibás. Ha én megkérdezem, hogy mitől lehetek milliomos és azt mondják ugorjak a kútba, akkor elfogadom a választ, de kihagyom a lehetőséget és keresek más opciót.
A különbség az, hogy a te érved szerint "ha nekem azt mondják". Csakhogy én nem kérdeztem semmit, ellentétben veled.
Kaptál egy választ, ami helytálló. Még akkor is az, ha nem ez az egyetlen jó válasz. Az, hogy ez neked nem tetszik, az mellékes.
Szóval köszönd meg szépen és várj további lehetőségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!