Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog majd keresni? Miért így szakított?
Mindenképp próbálj meg beszélni vele, ha látja rajtad, hogy szereted és hogy törődsz vele, akkor majd belátja, hogy lehetne ez egy jó kapcsolat.
Most következik az, aminek általában fordítva kellene lennie, lehet most neked kell teperni nála egy keveset, persze csak akkor, ha úgy érzed elég fontos neked ő és képes vagy erre. Kitartást neked!
Ha semmi nem lesz hatásos, akkor próbálj meg várni és remélhetőleg jelentkezni fog, a lényeg az, hogy tudja, hogy te szereted és mellette lennél, ha engedné.
Azért próbálj magyarázatot is keresni erre a kis bökkenőre, mert tényleg nem lehet tudni, hogy mi történt.
Lehetséges az is, amit előttem szólók írtak, hogy egy másik nőről van szó, de az is lehet, hogy egészen más jellegű a probléma. Ezt azért ki kellene deríteni.
Ebben az esetben lehet komolyabbra fordult a dolga azzal a bizonyos lánnyal. :S
Csak nem tudom megérteni... ha veled boldog volt, akkor mire jó ez..
Kérdezz rá konkrétan, hogy másik lány miatt van? Képes volt más miatt elhagyni? Így akarta lezárni, ahelyett, hogy őszintén elmondta volna?
Kérdezz rá, és mondd meg, hogy kitálalhat, hiszen már nincs veszítenivalója.
Ha valóban egy 3. személy miatt történt, akkor szerintem nem érdemes várnod rá, úgy nincs értelme és valószínű, hogy nem is fog keresni.
És gondolom még mindig nem mond semmit arra, hogy miért szakított...
Mondd neki, hogy ő azzal bánt téged, hogy nem ad magyarázatot, hogy nem tudsz tanulni belőle, mert ha esetleg valamit rosszul csináltál, akkor nem fogod tudni, hiszen ő csak úgy lelépett, hogy nem is mondta el, hogy mi volt a probléma.
Vagy pedig kérdezd meg azt, hogy egyáltalán ő tudja-e azt, hogy miért szakított? Mert szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!