Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz ha 18 éves vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 18 éves vagyok és még nem volt barátom?

Figyelt kérdés

és még nem csókolóztam?

én nagyon égőnek tartom, vagyis inkább zavarónak, mert körülöttem mindenkinek van párja,én meg nem kellek senkinek

2013. okt. 6. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

A srácok ezen az oldalon mikor veszik már észre hogy ők teljesen más kategóriába esnek mint a lányok?!

Egy lánynak sosem gáz, ha esetleg 1-2 évvel később kezdik. De egy srácnak, aki mulya lúzer beszari p0:cs az egy két lábon járó szerencsétlenség!

2013. okt. 6. 21:04
 12/15 anonim ***** válasza:
nem gáz.
2013. okt. 6. 21:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy vagyok vele mint te, picit zavar, de nem érdekel más mit gondol és nem görcsölök rá :) 19/L
2013. okt. 6. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Mert nincs is mire. Egyszerűen arról van szó, hogy van sok tenyész-csődőr és ribizli, akik mindenkivel el akarják hitetni, hogy ciki ha nem veszted el már tizenévesen, csak mert ők 13-14 évesen már elkezdték. De ez valójában sehol sem normális, vagy egészséges. Igazából felelőtlenül elkezdeni túl korán veszélyes is, de szerintem erről nagyon sok ember írt nagyon sok könyvet már...
2013. okt. 6. 21:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Végeredményben ez mindenkinek a legszentebb magánügye.
2013. okt. 6. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!