Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a srác, hogy azért nem akar járni velem, mert úl sok lájk van a profilképemen. Wtf?
Figyelt kérdés
128 dbról van szó.
De mi?? Hogy mondhat ilyet?:O
2013. okt. 6. 19:46
21/32 anonim válasza:
Lehet, hogy nem jössz be neki. Erre nem gondolt a sokat használt hercegnő?
22/32 A kérdező kommentje:
De akkor miért írt rám, miért találkoztunk többször is élőben, miért vett nekem virágot és hagyta a padomon reggel a suliban?
Amúgy, nem vagyok "agyonhasznált". Még sosem volt barátom.
17 éves vagyok, egyébként.
2013. okt. 6. 20:05
23/32 anonim válasza:
Milyen kis romantikus kisfiú. Itt bizony a hercegnőnek kell a kezébe venni az irányítást! Suli után a hátsó udvaron lesmárolnám. Na persze ha lány lennék és nem lenne kva hideg kinn. Csak hebegne-habogna...
24/32 A kérdező kommentje:
Nem merném csak úgy lesmárolni! Még sosem csókolóztam :/
2013. okt. 6. 20:10
25/32 anonim válasza:
Na most sztem ő sem. Így nincs viszonyítási alapja. Akkor mi legyen? Ő is kis félénk, Te is. A beszélgetés szóba sem jöhet? Randiztok, majd a végén lekap. Az első lépés a legnehezebb. Hívd el moziba, aztán ott már kialakul!
27/32 anonim válasza:
"Kill him! Kill him with fire!"
Hogy lehet 84%-od ilyen gagyi szöveggel. Taníts Mester!
28/32 anonim válasza:
Mintha csak én lennék a fiú..
Nekem is nagyon elveszi az önbizalmam a sok lájk.
Mert hát ennyire népszerű a csaj,a lájkolók fele pasi,azoknak a fele jobb pasi mint én,és ilyenkor csak arra tudok gondolni,hogy kik ezek,honnan ismerik,milyen a viszonyuk..
17/F
29/32 anonim válasza:
Mert néha mondok jókat is :)
De gagyi kérdéshez mindig értelmetlenül válaszolok :D
30/32 anonim válasza:
27-es és neked ,hogy lehet kevesebb százalékod,mint nekem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!