Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex közben mért mondja ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben mért mondja ki a nevem?

Figyelt kérdés
elég furcsánhangzik lehet akérdés de azt vettemészre ,hogy szexen kivűl mindig becézget ,hogy baba,kicsim,szerelmem a párom de mikor intimebb helyzetben vagyunk kimondja a nevem ,hogy: "Szeretlek Kitti!" ez jelent valamit?
2009. nov. 8. 23:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy szeret :D. Bármilyen furcsán hangzik :D.
2009. nov. 8. 23:19
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
jah folyamatosan észben akarja tartani hogy épp melyik nőjével hancúrozik... UGYAN MIT JELENTENE?
2009. nov. 8. 23:20
 3/11 A kérdező kommentje:
szóval a pasiknál ez így derülki frankón?:D csakolyan furcsa ,hogy amúgy becéz de ottmindig a nevemet mondja..:D
2009. nov. 8. 23:20
 4/11 A kérdező kommentje:
második válaszoló ha bezárt a játszótér léccives menj aludni de ne itt ronts alevegőt :) feltettem egy kérdést kíváncsi voltam NORMÁLIS véleményekre mert érdekelt ez a furcsa dolog de akinek lámpaoltás kéne ,hogy legyen mint pl te az menjen már aludni:)
2009. nov. 8. 23:21
 5/11 A kérdező kommentje:
rontsd*
2009. nov. 8. 23:22
 6/11 anonim ***** válasza:
kisanyám simán idősebb vagyok mint te, a lámpaoltás rád vár, mert reggel suli.
2009. nov. 8. 23:23
 7/11 A kérdező kommentje:
aztsetudod hány éves vagyok :) és jóólennehanemírnál többet mert úgyse reagálom le szal pápá jóccakát
2009. nov. 8. 23:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Addig örülj amíg nem más nevét mondja:D
2009. nov. 8. 23:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Egyébként számomra is kellemesebb a barátnőm nevét rendesen használni szex közben mert én mondjuk amúgy sem szoktam nagyon becézgetni hogy Cicám, Bogyókám meg Édesem ésatöbbi virág-állat-tündérmesésszavak kombinációkkal, de én szex közben szeretem magam férfinak érezni és ez olyan érzést ad. Nem tudnám pontosan megmondani miért, de hidd el ez normális, biztos jól érzi magát veled.

2009. nov. 8. 23:45
 10/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm utolsó válaszoló ilyesmire számítottam csakhát nem vagyok pasiból ezért gondoltamemghallgatom a másik oldalról
2009. nov. 8. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!