Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ez tényleg csak ennyi?
Olvasgatom erre a kérdéseket, és komolyan mondom mind a kérdések, mint a kommentek sok esetben egyszerűen elkeserítőek.
Ha a Nő nem akar bogyót szedni, sokan rögtön reflexből azt írják, hogy a (jobbesetben) szerelme, majd nyilván elhagyja, mert ki akar "zacskót dugni"... Rengeteg abberált ember, aki nem érti meg, hogy vannak nők akikre igen komoly mellékhatásokat fejt ki a bogyó?
Vagy ennek a másik véglete, mikor meg sem próbálják szedni, mert biztosan töknrevágja az egézségét, a pasi meg tényleg hordja a gumit egy életen át.
Mindkét esetben nem igaz, hogy nem lehet tolerálni a dolgokat...
Vagy hogy a csajom nem hajlandó lenyelni, ki is dobom rögtön...
A pasim elmegy 5perc alatt, megd*gatom magam valaki mással...
A párom nem akarja az análszexet, de én úgyérzem az fontosabb mint ő, inkább elhagyom...
Nem tud kielégíteni a párom, megbeszélni vele kinos lenne, keresek valaki mást...
Komolyan ennyi Nektek a szerelem? Hogy nem yneli le vagy hogy túl hamar elmegy? Nincs semmi tolerancia, nincs olyan, aki csak azért van valakivel, mert szereti?
Az, hogy mindenki lefekszik mindenkivel 2hét után, véelméynem szerint csak ezt eredményezi: a kapcsoalt alfája és omegája a szex lesz, és nem az érzelmek.
Hogy lehetnek így boldogok az emberek?
Első vok. Boldog párkapcsolatban normális élettel. Meglepő mi?
Csak azt nem csipem, hogy a hozzátok hasonlók akarják osztani az észt, a fene nagy bölcsességről. Mindenki más.
Titeket "mi" idegesítünk, minket meg "ti" .
Én még se tettem fel soha kérdést, hogy mit pörögnek egyesek ilyeneken, és miért hiszi azt 1-2 ember hogy majd megváltoztatják a világot. Nem vagyunk egyformák.
Lehet ti meg másba vagytok antiszociálisak. És? Engem spec quvára nem érdekel.
Pro és kontra.
Akkor mit kerestek Ti itt, ha sokszor aberráltak a kérdezők?
Azt kérdez mindenki amit AkAR. Ti is.Én pl, mégsem inditok kérdést,hogy nah, nézd már mér kérdeznek ilyeneket.
Rossz helyen jártok. Ez az oldal, pláne ez a rovat nem AZ, ami a fene nagy bölcsességet jelképezi.
Vallás rovat. Az való nektek.
Szöveg értelmezés egyes.
Állatira nem a spermáról meg análról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!