Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy önkielégítés után azt érzem hogy bűntudatom van?
Figyelt kérdés
Rosszat csinálok?2013. okt. 5. 13:52
1/9 anonim válasza:
mert ezt nevelték beléd. rossz kutya!
2/9 anonim válasza:
Nem csinálsz rosszat. Élvezed az önkielégítést nem? De... Senkinek se ártasz vele, senkinek se okozol kárt, nem csinálsz semmi törvénybe ütközőt, csak magadat szórakoztatod. Miért lenne ez rossz?
3/9 anonim válasza:
nem, csak sz/rul érzed magad, mert nem a pároddal csináltad.
az agy az önkielégítés során 70% ban ugynaazokat az infokat kapja, mintha szexelnél.
ezért van az, hogy ha van valakid, és recskázol, az agyad egy roszabbffajta kufircnak értelmezi, és főleg ha szereted is a párod egyfajta "jaj mittetm megcsaltam, pedig szeretem" dolognak értelmezi.
4/9 anonim válasza:
ki mondta hogy van párja? akinek van nem kérdez ilyet!
5/9 anonim válasza:
Azert mert bunos dolgot teszel!!!
6/9 anonim válasza:
hogyne kérdezne?!
attol hogy vna párod, maszturbálhatsz. mért ki tiltja?! XD
7/9 anonim válasza:
Én is ezt éreztem eleinte, és mindig mondtam magamban, hogy nem csinálom többet, de persze nem tudtam leállni. Most már semmi bűntudatom nincs. Idővel neked is megszűnik ez a bűntudat.
9/9 anonim válasza:
Elsö pár alkalom után én is ezt éreztem.
Gondolom olyan 11-12 év körul lehetsz :)
Én is megfogadtam hogy soha többet, de ez szinte lehetetlen.
Inkább örulj neki, mert ez azt jelenti hogy egészséges vagy :D ..
Csináld ahányszor jól esik, és mindig cserélj alsógatyát :DD
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!