Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelq pénisz "tréning" tapasztalatok?
Eddig meg senkinek sem sikerult bebizonyitani, hogy ezek a fajta technikak tenylegesen hatasosak es penisznovekedest eredmenyeznek, ellenben az orvosok/urologusok biztos, hogy azt mondanak, hogy nem erdemes ezzel probalkozni, mert okozhatsz magadnak karokat vele.
Eleg csak egyszer erosebben megszoritani, vagy huzogatni es serulhetnek a szovetek es igen, az akar impotenciahoz is vezethet.
Nekem 19,5-20cm hosszú és 4,5cm a vastagsága.
Jó lenen egy 5,5-6cm vastagság nekem is, a hosszúsággal meg vagyok elégedve maximálisan. :DD
De ha valakit érdekelnek a jelq tapasztalatok akkor írja be a keresőbe, hogy jelq és egyből kiad egy olyan fórumot, hogy: "Mivel növelhetjük meg a péniszünket?" Ott lehet kérdezősködni ez ügyben.
Régi kérdés de válaszolok.
Nekem eddig 1 cm nőtt.
16ról 17re.
Néha 17 felé is megy 1-2 mm de lehet mérési hiba.
Kicsit vaskosabb lett és a makkom is megnőtt.
Igazából elégedett vagyok vele így ahogy van.
Néha még tornáztatom de nem napi rendszerességgel már.
Bajom nem lett kemény lüktető Dorogom lett.
Igaz én nagyon óvatosan csinálom kicsit szorító csak jobban mint maszturbálásnál.
Csak annyira, hogy ne legyen élvezetes de ne is fájjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!