Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek kérlek értelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Galeve kérdése:

Mit tegyek kérlek értelmes válaszokat adjatok?!

Figyelt kérdés
van egy fiú akit nagyon szeretek az osztályomba és szinte nem is beszélgetünk és ő mindenkivel szokott bunkózni többek közt velem is nem azért mert nem tart a barátjának csak ilyen nem toom h közeledjek hozzá a fiú akit szeretek szereti a:focit azt nagyon XD meg a videójátékokat is.Az a baj nem vagyok szép de mondjuk a személyiségem szinte olyan mint az övé kérlek segítsetek és ilyen válaszokat nem kérek h:naponta írnak ki ilyet,ezeket szeretném kerülni ha lehet előre is köszönöm

#szerelem #srác #viszont nem szeret #amiket szeret
2013. okt. 5. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Elég szar ízlésed lehet.
2013. okt. 5. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Elég szar ízlésed van.
2013. okt. 5. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
:|
2013. okt. 5. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:
az a baj eddig értelmes választ nem kaptam...
2013. okt. 5. 10:43
 5/8 gaborgabi válasza:
A focit és a videojátékokat, szar izlésed van!
2013. okt. 5. 10:51
 6/8 A kérdező kommentje:
gaborgabi 1 azt nem én szeretem de mondjuk én is úgyh te vagy itt a csicska sztm
2013. okt. 5. 11:29
 7/8 hpeti74 válasza:
Az ilyen éretlen bunkó nem érdemle meg, hogy pazarold rá az időd és feláldozd az érzelmeid. Felejtsd el!
2013. okt. 5. 11:31
 8/8 Bebee válasza:
Ha bunkó veled felejtsd el,ha viszont nem akk próbálj vele minnél többet beszélgetni,ismerd meg jobban,és tudjál meg róla többet nem csak azt h szereti a focit meg a videojátékot.
2013. okt. 6. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!