Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/47 anonim válasza:
Miért húzod be csutkára a hasadat? Komolyan nem tudsz egy értelmes képet kitenni?:D
32/47 A kérdező kommentje:
kur.va kicsi a nadrág:)) ezért tünik keskenynek.3o centi a csipőm,meg a derekam közti külömbség.
nem huztam be,csak befeszitettem!
2013. okt. 4. 22:57
33/47 anonim válasza:
Ne káromkodj, kifejezetten kiábrándító, ha egy lány káromkodik.
Az alakoddal semmi baj sincs. Az arcod viszont nem látszik...:)
34/47 A kérdező kommentje:
még valamibe nem szeretnétek belekötni?:)) csak nyugodtan egyébként,jókat röhögök.
na szóval összegezzünk.egy szürke személyiség,akinek X lábai vannak,fiu alkata,vastag lábai,nincs dereka,se melle,se segge és rá adásul még káromkodik is! wáu. :))
2013. okt. 4. 23:03
35/47 anonim válasza:
ez a te hibád, elsőre értékelhetetlen képet tettél fel
36/47 anonim válasza:
Nagyon szép vagy, de még egy 3-4 kilót felszedhetnél szerintem! Az a legjobb, de azért gyönyörű vagy ígyis. 20/F
37/47 A kérdező kommentje:
fel is fogok :).
2013. okt. 4. 23:09
38/47 anonim válasza:
Ez már nem rossz, egész jó alakod van. Látom cicit is növesztettél:)
40/47 anonim válasza:
Ilyet szól "bírom a kritikákat" ez miért nem látszik? Amúgy meg nagyon rossz, be húzod a hasadat :D az még nem esett le hogy ezzel csak magadat csapod be? :') buta vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!