Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van az öcsémnek?
Tegnap este rajta kaptam, hogy szagolgatja a szennyesben levő használt bugyijaim, azt se tudtam hirtelen mit mondjak, szó nélkül bejöttem a szobámba.. azóta nem beszéltem vele.
Most mit mondjak neki? Mondjam el a szüleinknek? Én 17 vagyok az öcsém 15 éves.
Hagyd hogy megújjazzon vagy legalább megfogdosson, komoly baja lehet belőle, ha a perverz irányokba próbálja kielégiteni vágyait. Higyj nekem, egy antiszociális egyén lehet belőle aki sose jön össze normális nővel, és rosszal is igen nehezen. Ha lazán túlesz az első kíváncsiságon, ezeken a legalapvetőbbeken akkor lenyugszik és nem lesz már annyira kiéhezve/ráfeszülve a kérdésre hogy szagolgassa a bugyid.
HA SZERETED MEGTESZED! ha nem akarja próbáld újra, mig belemegy, ne hanyagold el. De amúgy kerithetsz egy barátnőt is...de lehet nyugodtabb lenne a te társaságodban...
Az öcséd egyszerűen csak kíváncsi volt rá , milyen lehet a punci illata (rosszabb esetben szaga). :D
Ebből nem következik az , hogy szexuálisan is kívánna téged...Szerintem maradjon meg köztetek , egy életre lelki sérülést okozhatsz neki azzal ha elmondod a szüleidnek , vagy másnak.
Lehet csak véletlen volt, és te pont rosszkor léptél be.
Lehet valaminek nagyon fura szaga volt a szennyesben, és gondolta megnézi, hogy nem-e a tiéd az, vagy simán kiváncsi volt, hogyha az ő gatyája büdös, akkor vajon a tiéd milyen.
Vagy csak ökörködött, vagy csak szimplán kiváncsi.
Felejtsd el, és ne mond meg a szüleidnek, meg senkinek se.
Próbálj normális lenni vele, és viccként felfogni, de ne nevesd ki előtte, meg sehogy sem.
Ne mondd el és ne szólj neki erről!
Baromira zavarba hoznád és mit mondanál neki, milyen választ vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!