Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ki szokott magánszámmal hívni?
Figyelt kérdés
Titkos hódoló,rosszakaró,vagy vmi telefonos közvélemény kutató,aki 2 napja hív?2013. okt. 3. 13:10
11/16 anonim válasza:
Még soha nem hívtak rejtett számról, pedig már 11 éves a SIM kártyám. Téves hívás néha elő szokott fordulni, de az is ritka.
12/16 anonim válasza:
Legkevesebb féltucat ember hív rejtett számon, ugyanis a Skype-ről indított hívások olcsóbbak, mint a standard mobilhívás. :D
13/16 anonim válasza:
Mobiltelefon szolgáltató is hívott már engem rejtett számról,ajánlattétel céljából.Nem kell túl gondolni,hogy ki lehet az.
14/16 A kérdező kommentje:
Engem hívtak már fel azért magánszámmal,hogy pocskondiázzanak,meg volt többször,hogy felvettem és nem szóltak bele,meg kamu szövegek,aztán én nyomtam ki.De már elég rég hívtak így,azért "aggódóm túl".De hát lényegtelen végül is,mert nem veszem fel és ennyi.Köszi a válaszokat még egyszer!
2013. okt. 3. 14:47
15/16 anonim válasza:
Nyereményekkel kapcsolatban is így szoktak hívni.
És nem arra célzok,hogy "Nyertél 1 milliót,csak adj 50000-et.".
16/16 A kérdező kommentje:
Bárcsak nyernék egy nagyobb összeget!
2013. okt. 3. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!