Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is felháborítónak tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is felháborítónak tartjátok ha egy férfi nem tartja tiszteletben azt, hogy barátja van egy nőnek?

Figyelt kérdés

De ha komoly nem lehet akkor szex legyen.......

Egyenesen felháborítónak tartom

2013. okt. 2. 22:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Engem sokkal felháborítóbb dolgok háborítanak fel ezen a világon. Pl. ahogy viselkednek / közlekednek / szabályt be nem tartanak / csalnak / ügyeskednek / ármánykodnak / politikailag f-szságokat gondolnak stb. az emberek.

Dugni jó, az élet meg tovaszáll. Próbálkozni meg szabad.

2013. okt. 2. 23:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Mint a fordítottját is.

Az még megint más ha úgy próbálkozik, hogy ezt nem tudja a másik fél mivel nincs senki homlokára ráírva.

Ha utána is erősködik az már ja, de bizony fordítva is megesnek ilyenek!

2013. okt. 2. 23:07
 13/21 A kérdező kommentje:

Csak az a baj, hogy a nő világosan elmondja, hogy boldog párkapcsolatban él és minden rendben nem akar semmit tőle....

Ennek ellenére nyomul szexet akar.

Szerintem az ilyen nem ember!

2013. okt. 2. 23:18
 14/21 anonim válasza:

Annak tartom, gusztustalan. Ha valaki bepróbálkozik úgy, hogy pontosan tudja, hogy van barátom, akkor adok okot, hogy sírdogálhasson itt este, hogy milyen bunkón utasítják vissz a nők. Ha meg megpróbálna pénzzel rásegíteni a dologra, akkor jó eséllyel a puszta kezemmel herélném ki ott helyben. :)

Emberek, azért legyünk már észnél, és tartsuk tiszteletben a párkapcsolatokat!

2013. okt. 2. 23:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát én konkrétan dührohamot kapok a bnőm körül legyeskedő f**zkalapoktól. De türtőztetem magam, hogy ne higgye rólam, hogy birtokolni akarom, meg féltékenykedem össze-vissza. Ettől még elképzeltem, milyen jó lenne egy-két gyomrost beküldeni nekik... :D
2013. okt. 2. 23:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Gusztustalanság ne továbbja az ilyen.
2013. okt. 3. 00:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Én csak fordított esetben találkoztam ilyennel, de mindkét oldalról az.
2013. okt. 3. 10:34
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

Én nem kapok dürohamot, ha a csajom körül legyeskednek más pasik. Az azt jelenti, hogy jó nő.

Ha meg meg is k-ratja magát valamelyikkel, hát egészségére, az úgy is csak szex, 40 évig ugyanazzal dugni meg unalmas.

A gond ott kezdődik, ha már szeretni is mást szeret, és már nem az én nagybetűs Társam akar lenni az életben, hanem másé. Na, én akkor tépem szanaszét.

2013. okt. 3. 11:15
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nem tartom annak. Ha úgy érzem, hogy szeretnék valamit egy csajtól és jobbat tudnék nyújtani, mint a jelenlegi párja akkor nem tökölök. Nem kell fatökűnek lenni az életben."

Egyetértek, sokszor "horrorisztikus" sztorikat lehet hallani csajoktól, pl. a pasijuk hónapokig hozzájuk sem ér, vagy annyi a szex, hogy csók vagy előjáték nélkül durr-bele... Nehogy már ezt tiszteletben kelljen tartani, csak azért, mert megszokásból még esetleg együtt vannak, vagy a lány önbizalomhiányos, ezért nem rúgja ki páros lábbal.

Más kérdés persze, ha látszik egy nőn, hogy elégedett a kapcsolatával és sugárzik a boldogságtól. Akkor természetesen érdemes tiszteletben tartani, hogy ő boldog a jelenlegi pasijával és nem érdemes "bekavarni".

2013. okt. 3. 12:02
 20/21 A kérdező kommentje:

Azért örülük, hogy vannak még normális emberek:)

Köszönöm a válaszokat:)

2013. okt. 3. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!